Een Huurauto Zoeken
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur België

België ligt in het westen van de Noordzee. Het land met een bevolking van 10 miljoen aandelen in de Franstalige zuiden (Wallonië) en de noordelijke in Vlaanderen, waar de bevolking Nederlands spreekt. België heeft een rijke cultuur en geschiedenis, die zich in vele oude handel steden manifesteert. De stad beschikt over haar prachtige landschappen zoals de Ardennen of de kust gebied. België is een aantrekkelijke bestemming voor kunst en cultuur liefhebbers zo goed als voor actieve vakantiegangers.

Boek een huurauto op het vliegveld van België

Brussel is de belangrijkste luchthaven van België. Andere luchthavens bevinden zich in Charleroi, Luik, Antwerpen en Ostend-Bruges. De vlucht van Frankfurt am Main Luchthaven Brussel gaat iets minder dan een uur. Onafhankelijk van elkaar en afzonderlijk te maken van de website, het biedt is te boek een huurauto op het vliegveld van België.

Bezienswaardigheden in België

Brussel, de hoofdstad van dit land, is rijk aan attracties. Sinds 1988 behoort het magnifieke Grand place met het gotische stadhuis aan de UNESCO World Heritage site. Verder zijn architectonische bezienswaardigheden de kathedraal van Saint Michel en het art deco basiliek Sacré-Coeur. Symbool van Brussel is het Atomium, die werd gebouwd in 1958 ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling in dit land.

Natuurliefhebbers en sport actief voor een moeite waard bestemming in de Ardennen. De well-wooded lage bergwaaier nodigt uit tot uitgebreide wandelingen in de prachtige natuur. In deze idyllische regio van dit land, kunt u ook gemakkelijk huren een vakantiehuis.

Maak een rondvaart in dit land met de auto

Aangezien dit land een klein land is, biedt een rondvaart met de auto. Met de auto in dit land beginnen u vanuit Brussel eerste Noord te Antwerpen. De Vlaamse metropool met het historische centrum is een zeer bijzondere attractie.

Naast het bezoeken van de vele kunst en monumenten, Antwerpen is ideaal voor een uitgebreide shopping spree, en biedt ook een aantrekkelijke nachtleven met vele restaurants, pubs en cafés.

Over de voortzetting van de reis naar de zee moet je stoppen in Brugge www.brugge.be. Het middeleeuwse centrum, dat wordt doorkruist door vele kanalen, werd in het jaar 2000 als een world heritage site door UNESCO uitgeroepen. Een rondleiding te voet of per boot, kunt u verkennen een van de mooiste steden van dit land.

Heeft het bereikt de kust over de voortzetting van de reis door dit land met de auto, beleeft u het land opnieuw vanuit een totaal andere pagina. Zee en strand uitnodigen in zonnig weer voor lange wandelingen. U kunt ook zwemmen in de zomer en een ontspannen strand vakantie-ervaring. Met een lange de badplaats Oostende, die trekt beroemdste in dit land, promenade en een aantrekkelijke entertainment districten.

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Meer bestemmingen in België
Car Hire Belgium Autonoleggio Belgio Alquiler Coches Bélgica Location Voiture Belgique Aluguer de Automóveis Bélgica Autoverhuur België 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.