Autoverhuur Milaan Malpensa Luchthaven
C/o Terminal 1 Malpensa Apt, Terminal 1, Ferno, 21010 (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Milaan Malpensa Luchthaven

Milaan is gelegen in het noorden van Italië en is een van de belangrijkste steden van het land. De stad is het economische centrum van Italië en leider, ten aanzien van mode, design en media. Daarom moet ze worden aan de top bij het plannen van een vakantie in Italië op het traject. Milaan behoort tot de Povlakte, een bijzonder vruchtbare gebied in het zuiden van de Alpen. De stad is vooral bekend voor zijn vele attracties, hun wereld geprezen mode-evenementen en hun twee succesvolle voetbalclubs, AC Milan en Inter Milan.

Autoverhuur in Milaan op de luchthaven

Er zijn twee luchthavens in Milaan. De kleinere Linate is gelegen in de stad; grotere Malpensa airport ligt 50 kilometer in het centrum van de stad. Low-cost maatschappijenlijst land Bergamo Luchthaven, 60 km ten oosten van Milaan. Met een verhuur is auto in Milaan Malpensa en Bergamo en snel de accommodatie in Milaan. Beste om te boeken de huurauto zelfs voor vertrek.

Attracties in Milaan

Er zijn enkele tips voor vakantiegangers die willen ervaren Milaan met alle bezienswaardigheden: een rondleiding door de kathedraal en het La Scala, de Opera, in ieder geval moet worden gepland. De kathedraal met zijn kleurrijke gebrandschilderd glas Windows is een van de grootste kerken in de wereld. Even interessant is een bezoek aan de kerk van Santa Maria delle Grazie met het beroemde schilderij "Het laatste avondmaal" van Leonardo da Vinci. Niet te vergeten ook de monumentale begraafplaats en het Museum van wetenschap en technologie. Gaan winkelen met uw huurauto in Milaan.

Met de auto in Milaan op winkelen tour

Een waar genot is om te gaan winkelen in Milaan. Één van de meest exclusieve winkelstraten is via Montenapoleone, tekenreeks samen in de boetieks en de designer winkels. Van de kathedraal van de leads met via Vittorio Emanuele II hun veel kleine en grote bedrijven aan Piazza San Babila. Corso Buenos Aires is aanbevolen voor vakantiegangers die niet helemaal zo duur als in de mooie boetieks bevalt. Daarnaast zijn er talrijke outlet winkels waar je goedkoper merk mode in Milaan. Het nachtleven in Milaan is een spannende en gevarieerde. Er zijn pubs, bars en nachtclubs galore. De belangrijkste wijk voor uitgaan zijn Brera, Corso Garibaldi en Corso Como. De keuken in Milaan is typisch Italiaans. Er is een pizza en pasta voor alle smaken. En die heeft Milaan, waarvoor zelfs een reis in de omliggende belangrijke Italiaanse steden van Turijn, Genua, Parma of Verona moet worden onderzocht.

Afhaaladres

Adres:

C/o Terminal 1 Malpensa Apt, Terminal 1, Ferno, 21010

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Milan Malpensa Airport Autonoleggio Aeroporto di Milano Malpensa Alquiler Coches Aeropuerto de Milán Malpensa Location Voiture Aéroport de Milan Malpensa Aluguer de Automóveis Aeroporto de Milão Malpensa Autoverhuur Milaan Malpensa Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.