Autoverhuur Munich Luchthaven
Terminalstr. Mitte/mwz, München, 85356 (Duitsland)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Munich Luchthaven

Worden op de weg met een auto in München: München, de hoofdstad van Beieren, is een stad in Zuid-Duitsland. Na Berlijn en Hamburg is München de derde grootste stad van Duitsland. De stad aan de ISAR rivier is een populaire bestemming met toeristen. Als in München ontmoet Beierse traditie moderne stad. De stad is bekend om zijn brouwerijen, de gezellige terrassen en traditionele gerechten. Op hetzelfde moment is München ook een cultureel belangrijke stad. München die met een auto gekruist, kunt u het verzamelen van vele indrukken. Goedkope autoverhuur in München vindt reizigers tijdig voor een gratis prijs op het Internet.

Autohuur op Munich Airport

München, Franz Josef Strauss internationale luchthaven ligt op ongeveer 30 km buiten de stad. Met bijna 35 miljoen passagiers per jaar is het de tweede grootste luchthaven in Duitsland. Meer passagiers worden behandeld slechts in Frankfurt. Met de auto vanuit een auto kan verhuur voor München gemakkelijk bereikt worden vanaf de luchthaven naar het stadscentrum. Veel toeristen uit Duitsland reizen niet door de lucht, maar met de trein naar München. De stad is gekoppeld aan het langeafstandsnetwerk van de spoorlijn en wordt dagelijks geserveerd door verschillende treinen. Op het centraal station huurt een auto huren in München een geschikt auto.

Attracties in München

Rent a car door Ontdek München-er zijn tal van attracties in de stad. De Marienplatz met het nieuwe stadhuis, die beroemd om haar beiaard is is gelegen in het centrum. Het is de moeite waard te bezoeken er een café, de drukte op de cursus te observeren en te wachten op de volgende klokkenspel. De kerk van onze lieve vrouw, ligt een andere attractie van München ten noordwesten van de Marienplatz. De kerk heeft twee torens met karakteristieke zuidelijke Zwiebeldächern. De torens zijn het hoogste gebouw in het centrum van München bijna 100 M hoog en dus. U vindt een geschikt auto in München in onze gratis prijs. Kruis met de auto van München en ontdek alle hoogtepunten van de stad.

Met de auto naar de Hofgarten in München

Huur een auto in München is de moeite waard: naast vele historische gebouwen, is er in München te ontdekken vele tuinen. De oudste tuin van de stad is de zogenaamde Hof tuin. Vriend, echter, is de Engelse Tuin, die zelfs groter is dan Central Park in New York met 4,17 vierkante.

Wij bieden veel meer reizen met een huurauto in München. Rond de stad zeer geschikt om excursies met de auto van München in het groen. Met een gehuurde auto rijden veel toeristen in de bergen. In de zomer, kunt u daar lang kruipend and shut down de hellingen met de Ski's in de winter. Komen in oktober naar München, vermoedelijk nog steeds in de stad. Elk jaar de wereld beroemde Oktoberfest trekt duizenden toeristen die vrolijk voor een paar dagen vieren.

Afhaaladres

Adres:

Terminalstr. Mitte/mwz, München, 85356

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Munich Airport Autonoleggio Aeroporto di Monaco Alquiler Coches Aeropuerto de Munich Location Voiture Aéroport de Munich Aluguer de Automóveis Aeroporto de Munique Autoverhuur Munich Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.