Autoverhuur Nice Luchthaven
Car Rental Center Av Didier Daurat, Car Rental Center Av Didier Daurat, Nice, 06281 (Frankrijk)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Nice Luchthaven

Nice - gelegen in het Zuid-Oosten van Frankrijk aan de Franse Rivièra - is een populaire toeristische bestemming sinds mensenheugenis. Niet alleen de milde winters make leuk een begeerde vakantiebestemming, maar ook directe toegang tot de zee en de wijngaarden in het achterland, snel worden benaderd met een huurauto mooi uit, zijn een attractie in de stad aan de Franse Rivièra. Naast de vele historische gebouwen, leuke features, maar ook door zijn talrijke musea en culturele activiteiten. Oog springende bezienswaardigheid van de stad is de promenade des Anglais, die is uitgegroeid tot een internationale ontmoetingsplaats. Toeristen reservering van een huurauto in Nice, om de bezienswaardigheden van de stad en het milieu op een afstand te verkennen.

Als u zijn vakantie in Nice willen zou, kan van Duitsland van hetzij op de Franse Rivièra rijden of maar aankomen in Nice door de lucht uit een van de grote luchthavens. Veel toeristen huur een goedkope autoverhuur in Nice op de luchthaven in een grote Autoverhuur. In aanvulling op de Frankfurt am Main, worden München en Dusseldorf vluchten naar de luchthaven van Nice ook aangeboden door Berlijn. Aangezien Berlijn nemen zijn u zelfs low-cost maatschappijenlijst beschikbaar in de stad. De vliegtijd is ongeveer twee uur. De luchthaven ligt op slechts zeven kilometer van de stad, zodat reizigers snel met een huurauto na Nice zelf.

deze stad is een van de meest prestigieuze steden van Frankrijk en vooral de historische binnenstad van buitengewone schoonheid. Bijvoorbeeld, de Palais Lascaris hier, gevestigd in de 17e eeuw. Eeuwse Genuese stijl is gebouwd. Vooral de schilderijen van de 17de eeuw zijn interessant. Eeuw en de plafond fresco's Toon motieven uit de mythologie. Een opmerkelijke privécollectie van oude muziekinstrumenten is ook op de begane grond. Ook is het Jardin Albert Ier, die ideaal om te ontspannen is na een bezoek aan de stad gelegen in de buurt van de oude stad. In dit park vindt u talrijke pijnbomen, palmbomen en prachtige zitplaatsen in aanvulling op ruime gazons en decoratieve fontein. Nachtleven optreedt oppervlakkig in deze stad op de rue Massena, die afkomstig is van Massena plaats en leidt tot het voetgangersgebied van deze stad. deze stad is gelegen in de nabijheid naar Italië. Zo biedt het zelf ook een reis met een mooie huurauto naar Italië. Die een langer verblijf in Italië, van plan is, moet de Italiaanse hoofdstad van Rome bezoeken. Hier is niet alleen het Vaticaan bezienswaardig. Ook het symbool van de stad, het Colosseum, evenals de vele andere historische gebouwen maken Rome een zeer indrukwekkend resort. De attracties zijn gemakkelijk te bereiken zodat een auto huur een auto in deze stad waard is. Een reis wordt aanbevolen na Spanje. De route leidt u direct langs de kust. Er zijn met name steden als Madrid en Barcelona. Neem ongeveer zes uur totdat ze Barcelona bereiken met de auto van deze stad van toeristen.

Afhaaladres

Adres:

Car Rental Center Av Didier Daurat, Car Rental Center Av Didier Daurat, Nice, 06281

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Nice Airport Autonoleggio Aeroporto di Nizza Alquiler Coches El aeropuerto de Niza Location Voiture Aéroport de Nice Aluguer de Automóveis Aeroporto de Nice Autoverhuur Nice Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.