Autoverhuur Auckland Luchthaven
Off Airport, 5 Airpark Drive, Mangere, 2022 (Nieuw Zeeland)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Auckland Luchthaven

Auckland is de grootste stad in Nieuw-Zeeland. Het ligt in de noordelijke helft van het Noordereiland en heeft een bevolking van meer dan 1 miljoen. Auckland is gebouwd op een veld van 48 vulkanen. Sommigen van hen zijn nog steeds actief en kan worden bezocht. De stad ligt direct aan de zee en heeft een grote haven voor zeilboten die haar de bijnaam "stad van zeilen" heeft verdiend. Het milde klimaat is vergelijkbaar met het weer in de Middellandse Zee.

Vindt u in Auckland op de Luchthaven autoverhuur

Auckland international airport is een luchthaven in Nieuw-Zeeland en ligt in de zuidelijke buitenwijk van Mangere. Het biedt internationale en nationale verbindingen en is vanaf 24 uur die per dag met de shuttlebus van het stadscentrum kan worden bereikt. De reis uit Duitsland van duurt ongeveer 22 uur en wordt geassocieerd met een verbinding.

Auckland is een grote stad, wiens openbaar vervoerssysteem duur en weinig effectief is. Het is aanbevolen om het nemen van een auto in Auckland. Op deze manier kunt u onafhankelijk en relatief goedkope stad en land verkennen. De mensen van Auckland en Nieuw-Zeeland vertegenwoordigen een mix van immigranten uit Engeland en Ierland evenals de inheemse bevolking, de Maori. De Maori's zijn geïntegreerd in de moderne steden.

Attracties in deze stad

Het culturele aanbod in deze stad varieert van de botanische tuin tot musea en kunstgaleries. Een punt van belang is de deze stad Museum, dat het verhaal van het land vertelt. Voor aard-liefdevolle mensen is een reis naar de Waitakere ranges moeten een nationaal park met watervallen, ligt direct aan het strand.

De Sky Tower is een bezienswaardigheid van de stad. De 328 meter hoge observatietoren is het hoogste gebouw in het zuidelijk halfrond, en met een indrukwekkende panorama van de hele stad. deze stad biedt alle soorten hotels, winkelcentra en zelfs een amusement park, de "Rainbow's end".

Autoverhuur tour in deze stad

Een andere attractie voor een vakantie in deze stad of Nieuw-Zeeland zijn de scènes van de "Lord of the rings"-saga. Als u krediet aan de linkerkant om te gaan is, kan beginnen een ronde reis naar de fantastische landschappen van het Noordereiland zelfs in de autoverhuur vanaf deze stad.

Bieden excursies van deze stad naar Hamilton, Kaitaia en Wellington, de hoofdstad van Nieuw-Zeeland. In alle delen van het land en in de buurt van deze stad, kunt u kijken naar het ecosysteem dat vele unieke dieren en planten heeft. Moeite waard een reis naar het nationale Park. In toevoeging, een excursie in de zeilboot van deze stad aan te raden. Vele dolfijnen en walvissen soorten leven in de wateren rond de twee eilanden.

Afhaaladres

Adres:

Off Airport, 5 Airpark Drive, Mangere, 2022

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten

Populaire Luchthavens in Nieuw Zeeland

Car Hire Auckland Airport Autonoleggio Aeroporto di Auckland Alquiler Coches Aeropuerto Internacional de Auckland Location Voiture L'aéroport d'Auckland Aluguer de Automóveis Aeroporto de Auckland Autoverhuur Auckland Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.