Een Huurauto Zoeken
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Réunion

Het eiland Réunion is een Frans overzees departement in de Indische Oceaan en ligt ongeveer 800 kilometer ten oosten van het Afrikaanse eiland Madagaskar.

Het eiland, de omvang van die overeenkomt met ongeveer aan het Saarland, combineert de beslotenheid van een eiland met alle voorzieningen van de Franse staat systeem en is uitgegroeid tot een absolute insider tip in toerisme kringen.

Na reünie boek een huurauto wanneer u aankomt

Centrale punt van het eiland is de hoofdstad van reunion, St. Denis. Hier ligt ook de internationale luchthaven van Saint Denis, de "Roland Garros luchthaven", van waar u het stadscentrum binnen een korte tijd kunt bereiken.

Een vlucht uit Hamburg, bijvoorbeeld in Duitsland na reünie meestal duurt ongeveer 11 uur. Als alternatief, gasten van reünie, die uit de weg een lang intercontinentale vlucht kunnen nemen hun reis door de zee via de veerboot Le port.

Die vervolgens het eiland op uw eigen veroveren en afhankelijk worden niet op het openbaar vervoer, moet het eiland verkennen van reünie met een huurauto.

Ontdek het eiland Réunion met de auto

Terwijl het interieur van het eiland als gevolg van de vulkanische bergen toegankelijker, goed verharde wegen is loopt die uit te nodigen voor een reis langs de zee langs de kust.

Hier is de veelzijdigheid van het eiland geopenbaard. De vakantie in tropische zomerweer urenlang ontspannen op het strand, alsmede de avontuurlijke reis naar de spannende aard worden beveiligd op reunion.

Maar reünie ook cultureel heeft veel te bieden. Bezienswaardig is het dorp van St.Denis, vooral de mooiste aantrekkelijkheid van de "Jardin de l ' état", is de prachtige staat. Een andere bezienswaardigheid van de stad zijn de enige universiteit in het eiland, de Université de la Réunion, en de eerste moskee op Frans grondgebied, de Noor-e-Islam.

Als u ook in de hoofdstad van reünie boek een huurauto, kom spoedig naar de terminal van het eiland, Le port, vanuit waar veerboot reservaties kan afronden en over lange afstanden reizen, evenals in het zuiden van het eiland om de interessante stad van St. Pierre en zijn mooiste mijlpaal, het stadhuis te bewonderen ("La mairie de Saint-Pierre").

Reunion kan ook scoren op comfort. Alle Europese culturele goederen kunnen worden genomen op basis van het eiland aan de Franse natie in volgorde.

Ook is de gezondheid en levering systeem van reünie Frans of Europese norm. Door het feit dat de euro de primaire methode van betaling op reunion is u opgeslagen Valutawissel in de aankomst of vertrek ook.

In het kort - is een reis naar reünie een leuke en ontspannen vakantie voor iedere toerist!

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Meer bestemmingen in Réunion
Car Hire Reunion Autonoleggio Réunion Alquiler Coches Reunión Location Voiture Réunion Aluguer de Automóveis Reunião Autoverhuur Réunion 
Copyright © 2012 - 2021 Absolute Car Hire, all rights reserved.