Een Huurauto Zoeken
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Thailand

Thailand ligt in Zuidoost-Azië. Het land is beroemd om haar tropische klimaat, prachtige stranden en adembenemende landschappen. Vele toeristen komen hier om te leren over de fascinerende cultuur van het land. Thailand grenst in het noordwesten aan Myanmar, in noordoostelijke Laos, in het zuidoosten Kambodja en in het zuiden door Maleisië. Bovendien, het land heeft een lange kustlijn: ligt in het oosten van de Golf van Thailand en in het westen van de Andaman Zee, dat deel uitmaakt van de Indische Oceaan. Wie via Thailand met de auto, ontdekte het prachtige landschap en de cultuur van het land.

Rent a car op de luchthaven in Thailand

Thailand heeft meer dan 20 luchthavens. De internationale luchthaven van Bangkok-Suvarnabhumi is de grootste luchthaven van het land. Het is gelegen buiten de hoofdstad stad van Bangkok in Samut Prakan provincie. Vele toeristen die vakantie in Thailand maken er land en hun reis met de auto door dit land voortzetten. Anderen gaan gewoon het vliegtuig en vliegen naar één van de vele eilanden. De vlucht uit Duitsland van neemt ongeveer 11 uur. Goedkope autoverhuur in dit land kunt boeken reizigers op alle luchthavens. Het land heeft een goed ontwikkelde wegennet. Maar niet overal, het is raadzaam om te gaan met de auto door dit land. Meer dan de helft van alle auto's zijn geregistreerd in de hoofdstad Bangkok. Er is voor deze reden overal lange files. Die maar buiten de stad is van plan zijn vakantie en plannen van uitstapjes, moet denken over een auto in dit land. Het garandeert de onafhankelijkheid en flexibiliteit.

Bezienswaardigheden in dit land

De grootste attracties van het land zijn de talloze prachtige zandstranden. Met een huurauto in dit land, kunnen reizigers bezoek veel van deze stranden en ontspannen hier. Deze lange op vakantie op zoek naar groene palmbomen, zandstranden en turquoise zee, moet kiezen voor Lamai op Koh Samui. Met de auto in dit land nog andere mogelijkheden: het is avontuurlijk jungle tours hebben Duitse toeristen toenemende populariteit. In enkele uren of dagen leren de deelnemers over de jungle en haar bewoners.

Met de auto in dit land op het Khao San Road

dit land is zo gevarieerd, dat overal er om te ontdekken spannende plaatsen in het land. Iedere toerist die dit land gekruist met de auto, moet in ieder geval van plan bent een bezoek aan Bangkok op zijn reis. De stad is enorm en het hectische, maar heeft een fascinerende charme. Het stadsbeeld wordt overheerst door steegjes. De meest bekende straat is Khao San Road met zijn talloze markt- en straathandel hotels. Een echt avontuur in de stedelijke jungle.

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Thailand Autonoleggio Tailandia Alquiler Coches Tailandia Location Voiture Thaïlande Aluguer de Automóveis Tailândia Autoverhuur Thailand 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.