Een Huurauto Zoeken
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Tunesië

Tunesië, is thuisbasis van Hannibal en instelling van de Star Wars-films, gelegen in Noord-Afrika aan de mediterrane kust. Het symbool van Tunesië is de kust 1.300-kilometer lange zandstrand. Tunis is de hoofdstad van Tunesië. Het aangename mediterrane weer heerst over de kust van Tunesië. Meer dan 10 miljoen mensen Tunesische Arabisch spreken, en in de toeristische gebieden is begrepen van Tunesië Frans.

Boek een huurauto op de luchthaven van Tunesië

Een vlucht met de low-cost maatschappijenlijst van Frankfurt airport, Duitsland luchthaven aan de luchthaven International Luchthaven Tunis-Carthago in Tunesië is slechts 2,5 uur. Een verdere dit land, de internationale luchthaven van Habib Bourguiba ligt in Monastir en Djerba-Zarzis op het eiland van Djerba, dit land luchthaven. Als u genieten van een vakantie onafhankelijke openbaar vervoer wilt, is de baai een huurauto op het vliegveld van dit land.

dit land culinaire

dit land verrast met uitzonderlijke keuken. Door de invloed van Arabische, Turkse, joodse, Italiaanse en Franse kan worden gevonden in dit land naast schapenvlees en Couscous ook pasta en zeevruchten. Ondanks van de Islam, de staatsgodsdienst van dit land, is er fig drank, likeur datum en de met Celita, het bier van dit land hier, om van te genieten.

Ontdek met de auto dit land

Culturele doelstellingen in dit land zijn kuststeden zoals Nabeul, Hammamet, Sousse, Monastir en Mahdia en het eiland Djerba. dit land biedt reizen in de Sahara met zijn archeologische vindplaatsen van deze centra.

Het duurt een reis naar het noorden van dit land de beste in de maanden van mei tot oktober. De maanden zijn oktober tot en met April-geschikt voor een tour van de woestijn regio's. Als u obtainankt genoeg zon en de zee op het strand hebt, wacht op de dit land met een geleide wandeling door de bergen van de Atlas of een woestijn Safari.

Wie wil een reis in de woestijn, moeten sommige veiligheidsvoorschriften naleven. De positie van de nationale garde moet worden geïnformeerd over de exacte route en de geplande duur en de woestijn doelstelling. Voedsel en water moeten gebeuren. En in ieder geval een ervaren renner de tour moet leiden.

Een tour moet beginnen met de auto in dit land van Tunis. Deze moderne stad biedt zo veel toeristische attractie. Kronkelende Souk markten karakteriseren de oosterse stad en de prachtige Arabische paleizen kunnen de hartslag sneller. De oude stad Medina in het centrum van Tunis zal betoveren als middeleeuwse wereld uit 1001 nacht.

Een reis naar dit land door huurauto van Monastir leidt tot een de legendarische schatten. De moskee van Monastir stamt uit de 10e eeuw. Als u 10 kilometer naar het zuiden, voldoet aan de schitterende stad van Moknine en traditionele Tunesische sieraden kunnen bewonderen. Onderdompelen in de charme van dit land.

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Meer bestemmingen in Tunesië
Car Hire Tunisia Autonoleggio Tunisia Alquiler Coches Túnez Location Voiture Tunisie Aluguer de Automóveis Tunísia Autoverhuur Tunesië 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.