Autoverhuur Glasgow Luchthaven
Campsie Drive, Paisley, Pa3 2sg (Verenigd Koninkrijk)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Glasgow Luchthaven

Glasgow is de grootste stad van Schotland. Met een bevolking van 600.000 is Glasgow het belangrijkste industriële en commerciële centrum aan de westkust van Schotland. De stad ligt aan de monding van de rivier de Clyde en heeft directe toegang tot de zee.

Boek auto huren in Glasgow bij aankomst

De toegankelijkheid is uitstekend. "Glasgow International Airport" airport ligt op 14 kilometer buiten de stad en wordt bediend door diverse steden uit Duitsland, evenals uit het Verenigd Koninkrijk door verschillende luchtvaartmaatschappijen meerdere malen per dag.

De vliegtijd is op een rechtstreekse vlucht gemiddeld 3,5 uur. Huren van een auto op de luchthaven zijn het meest gunstig aangeboden voor overdracht naar Glasgow. Bovendien, verbindt een pendelbus het vliegveld naar het stadscentrum van Glasgow.

Ervaring Glasgow

deze stad is vooral bekend als de werknemers en de industriële stad. De vier universiteiten van de stad bijdragen tot de vitaliteit van de stad en verrijken hun gevarieerde pub, kunst en culturele scène.

Gevarieerd een bezoek in deze stad, waard om te ervaren een paar dagen. Stedentrip biedt uitstekende winkelmogelijkheden, een rijke culturele aanbod, evenals historische en moderne bezienswaardigheden.

deze stad is geschikt als uitgangspunt voor het verkennen van de omgeving. Toeristen die van plan zijn een reis of een tour van Schotland, zijn goed aan doen om hun eerste hotel of vakantiehuis in deze stad te boeken.

Landmark is St Mungos Cathederal. Een bezoek aan de oudste kerk in de stad is altijd de moeite waard. Een andere must is de historische Universiteit van deze stad, dat een van de oudste universiteiten van het eiland is.

Winkelvoorzieningen kan worden gevonden op de Buchanan Street in het hart van de stad. Het bezoek van de botanische tuin of een wandeling door het Park Nelson geschikt voor recreatie.

Een culturele attractie biedt de burgers theater, vele beroemdheden hebben gespeeld in het werkgebied. Voor de minnaars van de muziek is de International Jazz Festival de beste tijd voor een vakantie in juni.

De huurauto te verkennen van de omgeving

Een reis van deze stad naar Edinburgh is altijd de moeite waard. De Schotse hoofdstad is gelegen ten westen van deze stad en is bekend om haar oude stad. Met de auto bereikbaar Edinburgh in een uur.

Voor natuurliefhebbers is een speciale gebeurtenis een rijden naar Loch Lomond op Aldochlay. U wandelt er nationale Park Loch Lomond. Appartementen worden gemakshalve aangeboden aan vakantie op het platteland.

Of in deze stad of op de reis naar andere regio's, moet u altijd bij de hand hebt van een paraplu en nemen het weer met Schotse humor.

Afhaaladres

Adres:

Campsie Drive, Paisley, Pa3 2sg

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Glasgow Airport Autonoleggio Aeroporto di Glasgow Alquiler Coches El aeropuerto de Glasgow Location Voiture Aéroport de Glasgow Aluguer de Automóveis Aeroporto de Glasgow Autoverhuur Glasgow Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.