Een Huurauto Zoeken
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Chili

Chili is gelegen aan de westkust van Zuid-Amerika. Door bevatten de extreme mate van meer dan 4000 kilometer, veel klimaatzones Chili. In het noorden van het land is de Atacama woestijn (San Pedro de Atacama) met zeer contrasterende temperatuur: aan de Pacifische kust, je kunt voelen de kou van de Humboldtstroom, en er is natte, koel weer in het zuiden van het land.

Boek een huurauto in Chili bij aankomst

Reizen is door vliegtuig naar de luchthaven, Arturo Merino Benitez luchthaven in Santiago de Chile. De hub biedt de beste internationale en nationale verbindingen en is de belangrijkste luchthaven van het land. Keulen in Duitsland van duurt een non-stop vlucht door low-cost maatschappijenlijst naar Chili ongeveer 12 uur. Voor EU-burgers is de reis naar Chili zonder een visum voor 90 dagen beperkt. Spaans is de officiële taal in Chili, maar veel mensen spreken Engels als vreemde taal. Als u flexibel tour van het land willen zou, het boek een huurauto is op de luchthaven voor zijn inval in Chili.

Verhuur autorit maken een tour in dit land

dit land is een van de Europese landen van Zuid-Amerika, de invloed van de Spaanse koloniale heerser hier duidelijkst worden gevoeld. Het tegenovergestelde, die deelnemen aan dit land slechts een vakantie zijn een attractie. U kunt ontdekken dat de verschillende natuurlijke en culturele landschappen beste in een tour met de auto door dit land - voor zowel het noorden als het zuiden hebben hun charme.

De hoofdstad van Santiago de Chile is een mijlpaal met haar Park en koloniale gebouwen. De stad is, dat u kunt gaan skiën en neem een zonnen op het strand op dezelfde dag in de Andes. Santiago de Chile is gelegen in het centrum van dit land, zodat de stad een handige uitvalsbasis voor verdere excursies met de auto in dit land is.

In de wereld, de Atacama woestijn, de droogste woestijn ligt in het noorden van dit land. Vanaf San Pedro de Atacama uit, kunt u excursies nemen in de woestijn. Flamingo's, lagunes en een onvergelijkbare kleurrijk landschap zal deze vakantie onvergetelijk maken.

Van Santiago uit put bezienswaardig in de Paradise Valley Valparaíso. Deze spontane stad door de zee overweldigd door hun koloniale stijl huizen, die in elke kleur geschilderd zijn. De stad uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage site en trekt veel bezoekers met haar en haar levendige nachtleven.

Langs de gehele Stille Oceaan kust van dit land, kunt u observeren zeeleeuwen en pinguïns die in de koude wateren van de Humboldtstroom leven.

Het uitgestrekte landschap van Patagonië ligt in het zuiden van dit land. Onbeperkt, om te genieten van het nationale Park van de Andes en de fjorden aan de zee, is het raadzaam om het openstellen van Noord- en Zuid-Patagonië met een huurauto.

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Meer bestemmingen in Chili
Car Hire Chile Autonoleggio Cile Alquiler Coches Chile Location Voiture Chili Aluguer de Automóveis Chile Autoverhuur Chili 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.