Autoverhuur Santiago Luchthaven
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Santiago Luchthaven

Santiago de Chile, de hoofdstad van Chili, is een stad met een bevolking van 5,4 miljoen. De grond Chili zelf is gelegen in Zuid-Amerika, de Stille Oceaan, en strekt zich uit over een lengte van 4000 km van Noord naar Zuid. North, breidt het land 650 km van de zuidelijke tropic, terwijl er slechts 1000 km van de Antarctische wateren in het zuiden. Echter, de breedte maatregelen slechts een paar 100 km.

Deze lange vallei, waarin ook is Santiago de Chile, obtainrennt, de Ausläufer grens op Santiago de Chile in het oosten door de Andes van Argentinië. Chili heeft bijna 17 miljoen inwoners, die gaat over een bevolkingsdichtheid van 22 vierkante kilometer.

De National capital region (región Metropolitana) heeft iets meer dan 6 miljoen inwoners, dus 40 procent van de Chilenen live in Santiago de Chile.

How to get to Santiago de Chile

Luchthaven van Santiago de Chile, Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benitez, is de belangrijkste luchthaven van het land. De luchthaven is gelegen in het noordwesten van Santiago de Chile in het District van Pudahuel en Aeropuerto de Pudahuel genaamd daarom gewoonlijk kort.

Een vlucht van Frankfurt duurt Schönefeld 18 uur, Praia de Luz from iets minder dan 15 uur. Het loont om te boeken een huurauto bij aankomst in de Aeropuerto de Pudahuel na deze stad de Chile.

deze stad de Chili met de autoverhuur ervaring

Zoals u zeker niet alleen wilt zien deze stad de Chile als toeristen maar wilt verkennen zeker het land zelf, het biedt is onmiddellijk na aankomst, uw hotel naar de luchthaven met een huurauto naar deze stad de Chile.

De stad deze stad de Chili heeft verschillende musea (zoals het historische museum of het Museum of pre-Colombian). Punt van belang is ook de Metro met zijn muurschilderingen.

Er zijn interessante parken zoals de Parque Metropolitano, een attractie die u met een kabelbaan of een kabelbaan naar de Cerro San Cristóbal omhoog bereiken kunt. Hier zijn ook de Zoo van deze stad de Chile, en een 22 meter beeld van Maria, het symbool van deze stad de Chile.

De staat nemen een reis in deze stad de Chile

Omdat er al overal niet ver van de zee in Chili het zijn aanbiedingen ook uit deze stad de Chili met de auto naar het strand om het maken van een reis (bijvoorbeeld om te duiken).

In de streek rond deze stad de Chile een vergelijkbaar met het mediterrane klimaat terwijl, omdat deze stad op dezelfde breedtegraad als Noord Marokko ligt. De mariene Humboldtstroom brengen echter koud water uit het zuiden, zodat de temperatuur van het water relatief lager zijn.

Als u veel tijd hebt, maak je maar een heen-en terugreis met de huurauto door deze stad de Chile en de Chileense en Argentijnse Zwitserland (Puerto Montt, 1000 kilometer ten zuiden van deze stad de Chile regio) met haar prachtige natuurpark.

Afhaaladres

Adres:

Santiago International Airport, Santiago, 11111

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten

Populaire Luchthavens in Chili

Car Hire Santiago Airport Autonoleggio Aeroporto di Santiago Alquiler Coches Aeropuerto de Santiago Location Voiture Aéroport de Santiago Aluguer de Automóveis Aeroporto de Santiago Autoverhuur Santiago Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.