Een Huurauto Zoeken
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Noorwegen

Met de auto Noorwegen is getuige land van de fjorden, de kans voor een unieke vakantie. Het Koninkrijk is gelegen in het noorden van Europa. Het grenst in het Oosten in Zweden en in de Noord-oostelijke regio's Finland en Rusland. Veel toeristen reizen hier naar Ervaar een vakantie in de ongerepte natuur. Wie via Noorwegen met de auto, ontdekte 21 nationale parken en enorme watervallen die duik in externe fjorden. Voor de kust zijn er meer dan 150.000 eilanden met vele kleine baaien die brengen zee water tot ver in het interieur. De meest beroemde eilanden omvatten de Lofoten Islands, een groep eilanden voor de noordkust van het land.

Beginnen met de auto op de luchthaven in Noorwegen

Hoewel Noorwegen een groot land is, wonen slechts ongeveer 4,5 miljoen mensen. De grootste luchthaven van het land ligt ongeveer 60 km ten noorden van de hoofdstad Oslo. Een huurauto in Noorwegen neemt reizigers snel van de luchthaven naar het stadscentrum van Oslo, of in meer afgelegen gebieden. Andere internationale luchthavens bevinden zich in de Bergen, Stavanger, Tromsø en Trondheim. Toeristen op elk van deze luchthavens kunnen een auto huren voor Noorwegen. De vlucht uit Duitsland van neemt ongeveer twee uur. Veel toeristen reizen met de veerboot naar Noorwegen. Er is een regelmatige verbinding bijvoorbeeld van Kiel of Copenhagen. De grootste stad van het land is Oslo. De hoofdstad biedt vele bezienswaardigheden en beroemde musea. Die met de auto reist door dit land, moet ook reizen naar een andere populaire stad, Bergen. De stad is idyllisch gelegen tussen hoge bergen en staat bekend om de rode houten huizen die typerend voor het land zijn. dit land heeft vele mooie steden - maar de echte attractie van het land is de indrukwekkende natuur en dieren in het wild.

Start de Tour in dit land in Bergen rental cars

Veel toeristen beginnen hun tour met de auto door dit land in de stad Bergen. Rijd langs de kust langs North. De reis leidt langs vele bekende fjorden als de Geirangerfjord, dat is een van de meest bezochte bezienswaardigheden in het land. Daar, zijn er talloze manieren om te genieten van de natuur - bijvoorbeeld tijdens het wandelen in het bos of per kajak in het water. Goedkope autoverhuur in dit land opent tal van mogelijkheden voor liefhebbers.

Met de auto naar de Noordkaap

dit land is ook het noordelijkste punt van Europa: de Noordkaap. Iedereen die reist met de auto in dit land tot de Noordkaap, kan de frisse lucht in het gezicht, die uit de Noordpool boven waait voelen. Een ervaring die nog steeds de meeste toeristen willen onthouden lang na hun reis.

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Meer bestemmingen in Noorwegen
Car Hire Norway Autonoleggio Norvegia Alquiler Coches Noruega Location Voiture Norvège Aluguer de Automóveis Noruega Autoverhuur Noorwegen 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.