Autoverhuur Bodo Luchthaven
Airport Service Location, Bodoe, 8041 (Noorwegen)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Bodo Luchthaven

Bodø is de hoofdstad van de County van Nordland, en heel ver in het noorden van het land ligt. Als u geïnteresseerd bent in is de plek voor religieuze architectuur of luchtvaart.

Noorwegen is vaak aangeduid als het land van fjorden en fells. Maar samen met prachtige landschappen en de prachtige hoofdstad van Oslo, heeft veel meer te bieden.

Degenen die voor een tour van Noorwegen, die per se rond de stad kiezen van Bodø reizen moet.

Boek een huurauto bij aankomst op het Bodø

Bodo kan worden bereikt door middel van verschillende manieren. Aan de ene kant laat de Bodo luchthaven optimale aankomst, aan de andere kant, u kunt ook de trein gebruiken en genieten van het prachtige Noorse landschap. De luchthaven ligt slechts niet ver van het stadscentrum en is ook gemakkelijk bereikbaar te voet.

Om de vakantie meer individuele, loont het op de luchthaven een auto huren om Bodø. Men moet er, om te kiezen tussen vijf verschillende auto verhuur bedrijven. In de winter, de voertuigen zijn extra voorverwarmde en enteist ter beschikking gesteld.

Ontdek met de Bodo autohuur

Een must voor alle Bodo toeristen is ook een bezoek aan de kathedraal, die werd beroemd door zijn prachtige glasramen. Who cares meer voor de luchtvaart, die het recht in het Luchtvaartmuseum plaats en kunt genieten van een prachtig uitzicht op de alle Bodo vanaf de verkeerstoren van het Museum.

Een andere attractie is de Nyholms Skandse, een militaire eenheid van het jaar 1814. Ook moet je niet missen de Saltstraumen op een reis naar het strand omdat hij de sterkste getijden stroom in de wereld. Dit biedt niet alleen echte natuurlijke wonderen, maar ook een spannende ervaring centrum.

Maar Bodo biedt niet alleen spannende recreatieactiviteiten, ook schilderachtige, deze stad heeft veel te bieden. Dus, bijvoorbeeld een reis naar de Keiservarden, een 366 meter hoge berg, waardoor een fascinerende bekijken van het omliggende gebied waard. Een kleine boottocht over de zee is zeer de moeite waard.

Culinaire komt in Bodo op zijn eigen kosten. Ongeacht of originele Noorse en internationale gerechten in de cafetaria van het Løvolds u kunt vinden overal iets lekkers.

Een bijzonder hoogtepunt is de middernachtzon in Bodø. Het is altijd van tweede juni tot 10 juli en een ware attractie die u niet missen mag om te zien.

Als u een reis naar Bodø begint, kunnen daarom zeker dat hij veel plezier hebben zal, de prachtige landschappen ontdekt en iets meer van het Noorse leven weten. Een bezoek aan Bodø is daarom altijd waard!

Afhaaladres

Adres:

Airport Service Location, Bodoe, 8041

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Bestemmingen in de buurt

Populaire Luchthavens in Noorwegen

Car Hire Bodo Airport Autonoleggio Aeroporto di Bodo Alquiler Coches Aeropuerto de Bodo Location Voiture Aéroport de Bodo Aluguer de Automóveis Aeroporto de Bodo Autoverhuur Bodo Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.