Een Huurauto Zoeken
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Zuid Afrika

Een hele wereld vol diversiteit in slechts een enkel land: Ontdek de fascinerende Zuid-Afrika in de auto nu. Weelderige nationale parken en ton van verschillende dieren woestijn gebieden in het binnenland, biedt het u tal van mogelijkheden om te besteden uw droomvakantie en een onvergetelijke ervaring. Als u Zuid-Afrika in de auto te verkennen, zult u ontdekken verborgen baaien aan de oostkust, de spectaculaire tuin route in het zuiden en de bergen en de bossen van het land. Een droom voor iedereen, ongeacht of avonturier of familie man. In Zuid-Afrika, wordt de vakantie gegarandeerd een van de hoogtepunten.

Zuid-Afrika strekt zich uit over een groot gebied, de kustlijn is meer dan 2.877 kilometer lang. Goedkope autoverhuur in Zuid-Afrika zijn ideaal om te ontdekken de zandstranden en de rotsachtige oevers van de twee oceanen die eromheen. Het mooi weer is bijna altijd in de regenboognatie. Genieten van een strandvakantie in Durban - de surfer town van Zuid-Afrika. Echter, moet u niet uw hele vakantie doorbrengen op het strand. De meest u hebben een reis met de huurauto door Zuid-Afrika, omdat terwijl u over land en zijn bevolking leren.

Met de auto naar de dorpen van de Zulu

Noodzakelijkerwijs rijden naar Kaapstad en prachtige Tafelberg klimmen. Neem een tour van de Victoriaanse haven tot Robben IJsland, het eiland, waar Nelson Mandela werd gevangengezet voor 17 jaar. In de avond, maak een wandeling langs de waterkant en eindig met een goede maaltijd de dag. Als u dan via Zuid-Afrika met uw huurauto doorgaat, u reist zorg over de tuin route langs de weg N2. Aan de ene kant is weelderige groene achterland, aan de andere kant vindt u zandstranden, zwemmen ga uitnodigen. Als u naar de Eastern Cape van Zuid-Afrika met de auto van de West-Kaap reist. Tussen, moet u een reis over en weer, omdat er veel op het gebied van de tuin route om te ontdekken, bijvoorbeeld de stad van Oudtshoorn. Leer over de struisvogel fokken en bezoek de boerderijen. De lagune in Knysna, waar je een paar ontspannende besteden moet uren zijn ook geweldig. Wanneer u naar Johannesburg of Pretoria vliegt, kunt u uw reis met de auto door Zuid-Afrika ook vanaf hier. De metropool is het niet ver naar het Kruger National Park. Meer dan 300 Säuobtainierarten, 877 vogels en meer dan 100 soorten reptielen wonen in hier. Bovendien krijg je de kans om te ontdekken de "big five" op een Safari: Buffalo, neushoorn, luipaard, Leeuw en olifant.

Met de auto op de panorama-route

U moet ook de panorama route rijden met uw huurauto. De route gaat verder dan de maximale u verzegelde weg in Zuid-Afrika. Hiervandaan kunt u ook het landschap genieten. Het hoogtepunt van reizen is de derde grootste Canyon in de wereld, de Blyde River Canyon.

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire South Africa Autonoleggio Sudafrica Alquiler Coches Sudáfrica Location Voiture Afrique du Sud Aluguer de Automóveis África do Sul Autoverhuur Zuid Afrika 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.