Autoverhuur East London Luchthaven
Terminal Building, East London Airport, 66 Settlers Way, East London, 5247 (Zuid Afrika)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur East London Luchthaven

Londen is een bruisende metropool. De stad aan de rivier de Theems is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Het is gelegen in het zuidoosten van Engeland op het eiland Groot-Brittannië. Londen is de meest bevolkte stad van de Europese Unie: meer dan 7,5 miljoen mensen wonen in Londen en het omliggende gebied. De stad heeft vele musea, verschillende universiteiten en belangrijke theaters. Niet in het minst is als gevolg, Londen een populaire bestemming voor reizen.

Er zijn vijf luchthavens in de agglomeratie van Londen. De grootste luchthaven van de stad is Heathrow, die ook de grootste luchthaven van Europa is. Het ligt binnen de stadsgrenzen en wordt bediend door vele internationale luchtvaartmaatschappijen. De andere luchthavens in Londen zijn city airport, Gatwick, Luton en Stansted. Zij zijn buiten de stad. Hier kunnen eindigt nemen uitdrukkelijke treinen of bussen naar het centrum van Londen. Veel toeristen nemen een auto al op de luchthaven, zodat ze mobiel tijdens haar tijd in Londen zijn.

Londen biedt vele attracties u op de reis vindt. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn big Ben, Tower Bridge en de Tower of London. Eerder, diende de toren als een gevangenis, er vandaag afgegeven de prachtige kroonjuwelen van de Koninklijke familie. Veel toeristen bezoeken ook Buckingham Palace, waar de Britse koningin Elisabeth II. met haar familie woont. Een van de grootste attracties van de stad is het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds. In het kabinet, worden levensgrote wax cijfers uitgegeven door beroemdheden en historische mensen. De cijfers zien hun originele modellen te verwarrend veel lijkt. Bovendien, is Londen de stad van de musicals. Veel bekend internationaal als "The Lion King" optredens op de Theems. Londen is niet alleen voor musea, maar ook voor zijn vele plaatsen bekend. De Trafalgar Square is de grootste plaats, het ligt in het hart van de stad. Midden van het plein staat de Nelson's column. Het lijkt op de Britse admiraal Lord Nelson, die won de slag bij Trafalgar tegen Frankrijk. Een andere beroemde plek is Piccadilly Circus met zijn enorme neon teken muur.

In Londen zijn er meer dan 200 parken met een oppervlakte van meer dan 220 vierkante kilometer. Greenwich Park, één van de Koninklijke Parken van Londen is een van de meest populaire parken. Het Park behoort tot de UNESCO World Heritage site en is de perfecte plek om te ontspannen voor een paar uur in de open.

Afhaaladres

Adres:

Terminal Building, East London Airport, 66 Settlers Way, East London, 5247

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Bestemmingen in de buurt
Car Hire East London Airport Autonoleggio Aeroporto di East London Alquiler Coches East London Aeropuerto Location Voiture Aéroport de East London Aluguer de Automóveis Aeroporto de East London Autoverhuur East London Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.