Een Huurauto Zoeken
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Portugal

Portugal is gelegen in het westen van het Iberisch schiereiland en is het meest westelijk gelegen land van Europa. Met de auto Portugal - om te ontdekken een land, die je nooit zult vergeten! In het noorden en oosten, wordt Portugal beperkt door Spanje, in het zuiden, in de Atlantic Coast-West. In het noorden van het land een koeler, meer vochtig klimaat, dat is waarom de regio wordt aangeduid als de "groene tuin van Portugal". Wijn wordt verbouwd op de vele hellingen van riviervalleien. Ook verschillende groenten groeien, met name in het klimaat van subtropische flora. In het zuiden van Portugal is het nogal droog en warm. Op de weide en Heide, herders hun kudden schapen grazen. In het zuidelijke kustgebied vermindert de frisse zeelucht de hitte een beetje. Nog, als u Portugal in de zomer met de auto te verkennen, u moet boeken altijd een voertuig met airconditioning. Zo kunt u ontspannen en comfortabele reizen. Bij voorkeur, halen u uw huurauto in Portugal direct bij de luchthaven. De grootste luchthavens in dit land is gelegen in Porto en Lissabon, de hoofdstad van het land. Er zijn ook verscheidene kleinere luchthavens in het hele land, geserveerd door low-cost vluchten. Weer een huurauto voor dit land. De vlucht gaat net onder vier uren van Duitsland. In dit land zijn er sommige steden die de moeite waard vanwege hun speciale mediterrane geest zeker een reis. Vakantiegangers die leren kennen van het hele land willen, om te lenen een goedkope autoverhuur in dit land en beginnen een tour langs de kust. Go: Porto is een drukke marktstad in het centrum van het land. Op het eerste gezicht, ze lijkt enigszins grijze, maar bij nader inzien, Toueristen ontdekken hun mooiste hoeken. De indrukwekkende Romaanse kathedraal, "sé", met zijn grote interieur staat op de heuvel "pena ventos". Haar klooster in gotische stijl onder de indruk veel bezoekers elk jaar.

Een reis door dit land in de huurauto brengt u naar Lissabon. De stad betovert haar vele prachtige restaurants en bars met de grote pleinen, oude herenhuizen. Alles is op loopafstand en heeft de typisch Portugese karakter, die hier in Lissabon geconcentreerd is.

Rent a car in dit land de meest handige manier om van stad naar stad. Sesimbra ligt een beetje verder ten zuiden van Lissabon. In dit kleine, pittoreske kustplaats ervaren toeristen stranden op zijn best. Hier kun je zijn paraplu in het zand en een hele dag lang ontspannen. Er zijn oude schippers Schuiten verankerd in de kleine haven. De "Praira Ribeira" is erg populair bij surfers en andere Watermen in dit land. Geniet van de mediterrane flair van dit land en de specialiteiten van het land van gastvrije mensen dichter brengen. Huur een auto in dit land waarde voor alle toeristen die willen zien als veel van het land en wilt beperken niet alleen op typische doelen.

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Portugal Autonoleggio Portogallo Alquiler Coches Portugal Location Voiture Portugal Aluguer de Automóveis Portugal Autoverhuur Portugal 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.