Autoverhuur Porto Luchthaven
Francisco Sa Carneiro, Maia, 4470-827 (Portugal)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Porto Luchthaven

De gemakkelijkste en snelste manier om vakantie te nemen zijn in Porto (voorheen Porto) is een vlucht. De luchthaven van Porto Aeroporto Francisco Porto Carniero, ligt op ongeveer 10 km van de stad centrum SA, gevestigd in het noordwesten. Op de luchthaven kan een auto gunstig worden verhuurd aan Porto.

Ontdek met de autohuur Porto

Het historische centrum van deze stad is een mijlpaal als een geheel. Veel mooie barokke kerken en oude gebouwen zijn een attractie die niet mag worden gemist op een reis naar deze stad. deze stad is ook bekend voor het maken van de beroemde haven wijn. De mijlpaal van deze stad is de bell toren Torre dos Clérigos. Hij kan gemakkelijk te voet worden bereikt en geniet van een adembenemend uitzicht vanaf daar.

Het treinstation Estação de São Bento is een opmerkelijke bezienswaardigheid. De muren van de hal zijn ingericht met mozaïeken die de traditionele, landelijke leven in Portugal. Als u wilt verblijven goedkoop in deze stad vindt vele kampeerterreinen en Jeugdherbergen, die erg goedkoop zijn. Een hotel of een appartement zijn vaak erg goedkoop om te achterhalen van het seizoen. Het is meestal goedkoper op zoek naar een vakantiehuis voor gezinnen.

Elk van deze accommodatie is een ideale uitvalsbasis voor een rondleiding in de aangrenzende regio's. Ontdek de romantische en pittoreske plaatsen met een huurauto door deze stad. De vakantie wordt een unieke belevenis. Cursus is ook een reis naar de zee. Vila Nova de Gaia is alleen een strand van velen, die uitnodigen voor zwemmen, surfen, wandelen of gewoon te ontspannen.

Low-cost maatschappijenlijst er naar Lissabon of Rome. Die heeft gevonden een goedkope vlucht naar deze stad, moet noodzakelijkerwijs gebruik maken van de gelegenheid en leren kennen deze stad met een huurauto.

Bezienswaardigheden en hoogtepunten in deze stad

De indrukwekkende Romaanse kathedraal se, op de heuvel van Pena Ventos, kan ook worden bezocht met een huurauto in deze stad. Het dateert uit de 12de eeuw en op elke sightseeing tour mag worden gemist. Een zeer speciale schat is de boekhandel "livrario lello e irmão". Het is de oudste bookshop in deze stad en de mooiste van alle Portugal. Hier, het kan zijn uitstekend staan en te lezen, als het weer niet een keer meewerkt. In dit geval, er zijn ook vele musea, bewolkte dagen gevarieerd te maken.

Bijzonder vermeldenswaard is het nationale Museum Museu de Soares dos Reis. Voetbalfans vindt hun plezier in een wedstrijd in het stadion van deze stad. Tot slot, de stad heeft slechts twee bekende voetbalclubs, FC deze stad en Boavista, deze stad.

Natuurlijk, ook het nachtleven aan zijn niet verwaarloosd. Het meest populaire gedeelte van de stad met de beste restaurants is Ribeira. Een Club zijn aan de andere, talrijke bars, cafés en restaurants er. Ook is een proeverij in een haven wijn kelder een van de taken van elke deze stad bezoekers.

Afhaaladres

Adres:

Francisco Sa Carneiro, Maia, 4470-827

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Porto Airport Autonoleggio Aeroporto di Oporto Alquiler Coches Aeropuerto de Oporto Location Voiture Aéroport de Porto Aluguer de Automóveis Aeroporto do Porto Autoverhuur Porto Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.