Autoverhuur De luchthaven van Lissabon
Portela, Lisboa, 1700-008 (Portugal)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur De luchthaven van Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal. Het is gelegen aan de westelijke rand van het Iberisch schiereiland, waar de rivier de Taag in de Atlantische Oceaan. Het klimaat in Lissabon is mediterrane warm en droog, maar nooit te warm dankzij de onmiddellijke nabijheid van de Atlantische Oceaan - als ideaal voor een vakantie aan zee. De metropool bevindt zich op zeven heuvels en maakt indruk met zijn prachtige oude gebouwen. Voor excursies in de omgeving is het waard om te huur een auto in Lissabon. Ten noorden van het centrum van de stad is de internationale luchthaven van Lissabon Portela 6 km afstand. Hier land beide machines van grote luchtvaartmaatschappijen als low-cost maatschappijenlijst ook. Op de luchthaven is er een auto huren. Toeristen kunnen een huurauto voor Lissabon hier boeken en komen zo snel in het centrum van de stad. Goedkoop auto huren in Lissabon vindt reizigers tegen een prijs die zij kunnen leveren snel en gratis op het Internet. De vliegtijd van Duitsland van ongeveer 2,5 uur. In Lissabon aankwamen, verkennen ontspanning aan de mooie oude stad eens het beste. De smalle, middeleeuwse straatjes in de Baixa, de oudste wijk, zijn prachtig voor een smaak van het oude Lissabon te krijgen. De interessante keramische gevels van de oude muren zijn bijzonder opvallend. De Torre de Belém, in de buurt van Santa Maria de Belém is een van de symbolen van Lissabon. Hij is een van de weinige gebouwen die de aardbeving van Lissabon in 1755 overleefd. De 35 meter hoge toren heeft een observatie dek boven - een bezoek waard! Dicht bij de Tower is de Mosteiro dos Jerónimos, het Hieronymites klooster in de laat-gotische stijl. Beide gebouwen maken deel uit van de UNESCO World Heritage site. Deze bezienswaardigheden zijn gemakkelijk bereikbaar te voet, een huurauto in Lissabon maar de moeite waard voor vele andere activiteiten. De Avenida da Liberdade, bijvoorbeeld, de brede Boulevard van Lissabon is in de constructie van de Avenue des Champs-Elysées in Parijs. De oude wijk Baixa verbindt met de hogere districten in het noorden. Rijden met de auto in Lissabon door de weg en bewonder de veelzijdigheid. De Miradouros weiterhinzu zijn de mooiste plekjes van de stad. Er zijn plaatsen op de zeven heuvels van de stad, delen van het uitzicht op de rivier en de daken van de lager gelegen gebieden. Die Lissabon met de auto, kruist kunt gemakkelijk alle plaatsen bezoeken. Het District van Bairro Alto is bekend om zijn uitgaansleven. Hier, de beroemde cafés van Lissabon, met inbegrip van de "A Brasileira", waar eerder de dichters en intellectuelen gelegen waren. Nachtelijke traditionele muziek naar de allerbest is hier gegeven in het kwartaal. Ontspanning in Lissabon moet bezoek dan een van de vele musea van de stad, of een voorstelling in het Teatro Nacional de São Carlos, het nationale theater van.

Met de auto van Lissabon, excursies naar nabijgelegen steden bieden ook, evenals een tour langs de schilderachtige kust. Ook zijn dagtochten naar Spanje mogelijk met het huren van een auto.

Afhaaladres

Adres:

Portela, Lisboa, 1700-008

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Lisbon Airport Autonoleggio Aeroporto di Lisbona Alquiler Coches Aeropuerto de Lisboa Location Voiture Aéroport de Lisbonne Aluguer de Automóveis Aeroporto de Lisboa Autoverhuur De luchthaven van Lissabon 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.