Autoverhuur Lagos
Lagos, 8600-334 (Portugal)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Lagos

Lagos is een stad in Portugal. Het is gelegen op de Algarve-kust, ongeveer 20 km ten oosten van Cabo de São Vicente, het meest zuidwestelijke punt van Europa, in de nabijheid van de kleine stad van SAGRES. Lagos heeft een indrukwekkende geschiedenis en biedt vele culturele attracties met haar oude gebouwen en de promenade van de schilderachtige waterkant. Bovendien, maar ook trekken de prachtige stranden met zijn stranden en strandbars veel toeristen en vakantiegangers te Lagos. De dichtstbijzijnde luchthaven in Lagos ligt in Faro, ongeveer 100 km verder oostwaarts. Vliegtuigen en low-cost maatschappijenlijst land hier na Portugal. De meeste vakantiegangers stel terug de afstand reisde vanaf het vliegveld naar hun hotel in Lagos met een huurauto. Met name de goed bewaarde oude stad met haar historische bezienswaardigheden en culturele evenementen, maar ook de vele kleine winkels, cafés en discotheken van Lagos maken het een perfecte vakantiebestemming. Een van de mooiste plekken in de stad van Lagos is de Praça Gil Eanes met het beroemde standbeeld van koning Sebastião.

Aan het zuidelijke einde van het voetgangersgebied, op de weg naar de haven kanaal, is de Praça da República, een van de mooiste plekjes in deze stad. Op het zuiden staat kant de kerk van Igreya de Santa Maria uit de 14e eeuw. Erachter is recht op de stadsmuur van de, de voormalige gouverneur Paleis. Resultaten langs de waterkant promenade met palmbomen geplant in de Avenida dos Descobrimentos tot de Forte da Ponta Bandeira, een oude vesting met vier ronde torens, die werd gebouwd voor de bescherming van de haven. Hier weer verschillende tentoonstellingen. Het is zeker een MEIA Praia, ten noordoosten van deze stad, die enkele kilometers met haar pittoreske, heldere rode kliffen naar de mooiste stranden omspant. Naast een unieke zwemmen plezier, er zijn ook vele mogelijkheden en aanbiedingen watersport. De ten zuiden van deze stad is het Praia do Camilo en het Praia de Dona Ana, met de kleine offshore eilanden van rock.

Vanaf hier, ga je naar de nabijgelegen Ponta da Piedade, waar is de Algarve-kust met zijn prachtige rotsformaties. In de rode rots tussen grote gaten en grotten, waren die weggewassen door de zee. Continu morsen het water blauw-groen met de golven op de muren. Het cruises worden aangeboden aan de grotten zijn grotten te voet te verkennen. Het dorp van Odiáxere ten noorden van deze stad is de moeite waard voor een reis. Er is een mooie dorpskerk en een reservoir, die is omgeven door een prachtig landschap.

Afhaaladres

Adres:

Lagos, 8600-334

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Lagos Autonoleggio Lagos Alquiler Coches Lagos Location Voiture Lagos Aluguer de Automóveis Lagos Autoverhuur Lagos 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.