Autoverhuur Ponta Delgada Luchthaven Azoren
Ponta Delgada, 9500-749 (Portugal)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Ponta Delgada Luchthaven Azoren

Ponta Delgada is de hoofdstad van de Azoren en ligt op het eiland São Miguel. De naam Ponta Delgada betekent zoiets als "dunne tip". São Miguel is 65 km lang en 16 km breed, ongeveer 65.000 mensen bezetten het culturele en economische centrum van de Azoren, Ponta Delgada.

Met name wordt de haven van Ponta Delgada beschouwd als een bezienswaardigheid van de stad. Vanwege de nabijgelegen water is het niet ver naar de rondvaartboten, waarmee veel van de walvis en dolfijn soorten kunnen worden waargenomen. De Azoren-archipel behoort tot Portugal en 14.000 km weg van het vasteland.

Boek een huurauto bij aankomst in Ponta Delgada

Tijdens het reguliere seizoen, vliegt de luchtvaartmaatschappij SATA in een vlucht van Frankfurt am Main Vliegveld João Paulo II airport, gelegen op slechts een korte afstand buiten van Ponta Delgada. De vlucht duurt hier, afhankelijk van het tijdstip van de reis, vier tot tien uur. Een tussenstop in Lissabon wordt ingevoegd tijdens het laagseizoen.

Als u zou willen geven een andere culturele aspect zo van strand, zee en zonnig weer zijn blijven, kan Lissabon begint zijn reis en bezoek de verschillende bezienswaardigheden van Lissabon, zoals bijvoorbeeld de vele musea, tuinen en kerken. Vanaf daar kan de volgende vlucht worden genomen vanuit Lissabon naar Ponta Delgada vervolgens een paar dagen later.

Aangekomen op de luchthaven van João Paulo, moet u een huur boek auto is Ponta Delgada. Met een auto reist individueel en goedkoop Ponta Delgada.

Attracties in Ponta Delgada

Niet alleen de poort kasteel uit de 16e eeuw is een attractie in Ponta Delgada zelf. Ook zijn de Conceição paleis uit de 17e eeuw en het Museu Carlos Machado een bezoek waard.

In aanvulling hierop, Ponta Delgada een heleboel andere plaatsen, kerken en vele parken biedt aan de wandeling.De lange kust promenade in Ponta Delgada biedt een breed scala aan cafes, restaurants en plaatsen om te verblijven. Om meer te leren over de dagelijkse activiteiten van Ponta Delgada, een bezoek aan de markt moet niet worden gemist Mercado municipal.

Als u ontdekken de diversiteit van het eiland São Miguel naast Ponta Delgada wilt, moet een kleine tour met een huurauto van Ponta Delgada uit. Zo kun je naar bijvoorbeeld alleen de stad Ribeira Grande en vervolgens de stad van Lagoa comfortabel met de auto. In beide steden wandelingen te maken naast de architecturale kenmerken van de Azoren, en de verschillende kloosters ook lang.

Nogmaals in Ponta Delgada is het waard om te reizen met de veerboot naar Santa Maria. Santa Maria wordt beschouwd als het zwemmen en water sport eiland van de Azoren. In aanvulling op de lange zandstranden en de baai van São Lourenço is het waard om te bezoeken evenals de natuurlijke zwembaden in Maia en Anjos.

Afhaaladres

Adres:

Ponta Delgada, 9500-749

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Ponta Delgada Airport Azores Autonoleggio Aeroporto di Ponta Delgada Azzorre Alquiler Coches Aeropuerto de Ponta Delgada Azores Location Voiture Aéroport de Ponta Delgada Açores Aluguer de Automóveis Aeroporto de Ponta Delgada Açores Autoverhuur Ponta Delgada Luchthaven Azoren 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.