Een Huurauto Zoeken
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Italië

De südeuropäisches land Italië biedt vele attracties toeristen dankzij haar verscheidenheid. Een reis met de auto door Italië biedt u de flexibiliteit om te verkennen van het hele land. Uitnodigen om te skiën en wandelen van de Alpen in het noorden, de kustgebieden en de Middellandse Zee eilanden lokken aan de vakantie aan zee, prachtige steden te wachten met historische schatten en de typische Italië Dolce Vita. Rent a car in Italië is goed voor toeristen die willen ontdekken van het land spontaan. Door Duitsland is gemakkelijk bereikbaar door de lucht Italië. Low-cost maatschappijenlijst controle z.B. de steden van Catania, Olbia, Rome, Milaan en Venetië. Neem een auto om te verkennen de vakantiebestemming flexibel, beste al op de luchthaven in Italië. Belangrijk: Zorg ervoor dat voordat u gaat reizen door Duitsland uit boek de huur Italië. De vakantieganger slaat elke hoeveelheid geld op een prijsvergelijking op het Internet. Als u dit land te met de auto verkennen, niet doorgeven Rome. Elk jaar bezoek meer dan een miljoen toeristen aan de hoofdstad. Alleen het Colosseum is een van de ongeveer 20 grootste amfitheater van de oude wereld.000 Toeristen per dag. Als u een adempauze van de drukte, in één van de talrijke parken kunt regelen, z.B. in de tuin van de Prins Villa Borghese. Als u al een auto in dit land, moet je niet missen deze tip: een geweldige bestemming is iets buiten de "eeuwige stad" Ostia Antica, de oorspronkelijke poort van het oude Rome. Vrienden van archeologie kan hier goed bewaard gebleven resten van Baden, bezoek aan het theater en het Forum.

Ontdek in de huurauto dit land

Degenen die kiezen voor een strandvakantie in dit land, is de juiste plek op de eilanden van Sicilië en Sardinië. Sicilië biedt breed Duin stranden die om te zwemmen in de warme Middellandse Zee uitnodigt. Vele strand-lokale aanbod drankjes voor in tussen. De Costa Smeralda van Sardinië belooft perfecte ontspanning met wit zand en samaragdgrünem zee. Opmerking: het is niet alleen genoeg om te verkennen van het land van dit land in de auto. U wilt nemen ook tijd voor de eilanden. Goedkope autohuur in dit land voor de eilanden voor u ook in het Internet- en een auto huren in dit land waarde voor elke vakantie. De bekendste gerechten van het land zijn waarschijnlijk pasta en pizza. Maar dit land is bekend voor zijn desserts. Ijs variëteiten zoals Stracciatella of de populaire tiramisu smaak hier een duizend keer beter dan thuis van de supermarkt. dit land is een absoluut paradijs voor fijnproevers! Gewoon instellen in een mooi café op een levendige Piazza en ontspan in de zon met een heerlijke Cappuccino.

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Italy Autonoleggio Italia Alquiler Coches Italia Location Voiture Italie Aluguer de Automóveis Itália Autoverhuur Italië 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.