Autoverhuur Brindisi Luchthaven
Serviced By Europcar, Brindisi, 72100 (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Brindisi Luchthaven

Brindisi is een prachtige stad in de Italiaanse regio Apulië. Met een bevolking van 90.000 ligt in de hiel, gewoon naar het zuiden van Italië. Blitzblauem zee en prachtige weer vele attracties, Brindisi is de perfecte bestemming voor cultuur liefhebbers, actieve vakantiegangers en gezinnen.

How to get naar Brindisi

Beste vliegtuig bereikt Brindisi. In twee uur, één afkomstig is van Frankfurt op de luchthaven van Brindisi. Met een beetje geluk vindt u een vlucht, die handig, is omdat vele low-cost maatschappijenlijst naar de luchthaven van Brindisi vliegen. Op de luchthaven een auto die vervolgens doorverwijst naar het hotel Brindisi - of flexibele om de stad te verkennen.

Met de auto in deze stad naar de bezienswaardigheden

U bent het symbool van de stad in de 2. Einde kolommen eeuw gebouwd de via Appia. U via Appia bestaan uit Turkse marmer en kan bezocht worden op de poort provincie deze stad. Vandaag alleen de base kunt u zien door de ineenstorting van een kolom in 1528. De twee pijlers oorspronkelijk bereikte maar een hoogtepunt van bijna 19 meter. Ten tijde van het Romeinse Rijk was de haven van deze stad de belangrijkste haven voor verbinding met Griekenland en het Midden-Oosten. deze stad is nog steeds een populaire bestemming voor cruiseschepen, die kan worden gezien wandeling op de haven. Ook in het oude stadscentrum, het toegeeft wat mooi en goed bewaard gebleven gebouwen genieten, zoals de Beispil de auto de Cateniano uit de 14e eeuw. De 17e eeuw. deze stad is het beroemde kasteel Castello Aragonese. In de avond proberen een van de regionale wijnen in ieder geval. De rode en rosé wijnen vanaf deze stad onder Italiaanse topklasse en zijn veel goedkoper dan vergelijkbare Duitse wijnen. Vele wijnhuizen in het gebied bieden wijn proeverijen, een onvergetelijke ervaring voor elke wijnliefhebber. Moet u proberen een moet ook Frisella, een wit brood met olie en tomaat, dat veel wordt gegeten in deze stad. Als u nemen een beetje vakantie huis willen zou, vindt uitstekende olijfolie en verse kaas in de markt in deze stad. De houtbewerking en mooie stoffen, de stad is bekend om zijn een geweldig cadeau.

Autoverhuur tip

Een insider tip voor reizigers met kinderen is het prachtige strand van CocoLoco. Er zijn prachtige zand, parasols en ligstoelen. Hebt u een auto in deze stad, moet ook een kleine tour van de omgeving van deze stad. Door prachtige olijfgaarden loopt het langs 80 kilometer naar de prachtige kust. Fijn zand stranden, kleine baaien en slaperig dorpen, garanderen een ontspannen vakantie. Met de veerboot, kunt u ook bereiken Corfu of Cesme binnen een zeer korte tijd.

Afhaaladres

Adres:

Serviced By Europcar, Brindisi, 72100

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Bestemmingen in de buurt
Car Hire Brindisi Airport Autonoleggio Aeroporto di Brindisi Alquiler Coches El aeropuerto de Brindisi Location Voiture Aéroport de Brindisi Aluguer de Automóveis Aeroporto de Brindisi Autoverhuur Brindisi Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.