Autoverhuur Treviso Luchthaven
Via Noalese, 63, Treviso, 31100 (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Treviso Luchthaven

De mooie stad van Treviso is in het noorden van Italië en is de hoofdstad van de provincie met een bevolking van 82.000. Treviso ligt op slechts 30 km van Venetië en 40 km van Padua en ligt aan de samenvloeiing van de rivieren de Sile en Botteniga.

Treviso is de ideale bestemming voor een onvergetelijke citytrip met de vele kanalen, dromerige rijstroken en mooie paleizen. Vele monumenten en musea, vele winkels en een wereld beroemde regionale gerechten garanderen een gevarieerde vakantie. Actieve komen ook in de prachtige omgeving van de provincie Treviso op eigen kosten.

Reizen en auto's huren in Treviso

Treviso kan best bereikt worden per vliegtuig. Een vlucht van Frankfurt naar de luchthaven van Venetië (Treviso) duurt veel langer dan een uur. Lucky vliegt met de low-cost maatschappijenlijst met name goedkoop. De luchthaven is niet ver van het centrum van de stad, zo snel te bereiken deze stad is via huurauto.

Attracties in deze stad

Ingecheckt in het hotel, kunt u de prachtige oude stad direct verkennen. Beste om te beginnen de wandeling met de landmark van deze stad, de indrukwekkende kathedraal, dat in Piazza Duomo ligt.

We blijven Piazza Rinaldi, waar u de drie mooiste paleizen van deze stad kunt bezoeken. Liefhebbers van de Italiaanse literatuur kunnen ook een bezoek brengen het graf van de zoon van de beroemde schrijver Dante Aligheri in de kerk van San Francesco.

Ontspan in deze stad

Als u genoeg sightseeing hebt, plaatst u een kleine pauze in een van de vele restaurants of wijn. De wereldberoemde dessert tiramisu is niet alles wat heeft te bieden culinaire deze stad. Probeer een van de heerlijke wijnen uit de regio of de lokale specialiteit radicchio rosso Trevigiano doch mal.

Als u nemen sommige vakantiehuis willen zou, vindt in de vele winkels in de oude binnenstad, niet alleen wijn, maar ook plaatselijke specialiteiten en prachtige souvenirs.

Heen-en terugreis in de omgeving van deze stad

deze stad is het ideale startpunt voor een kleine tour van het noorden van Italië. Gewoon rijden met de auto in de beroemde Venetië of Padua. Padua ligt slechts 40 kilometer afstand en is een van de oudste steden in Italië.

De Venetië 20 km afstand ligt de wereldberoemde grote editie van deze stad met haar grachten en paleizen.

Maar deze stad stad reizigers biedt niet alleen een scala aan mogelijkheden, actieve vakantiegangers vindt ook een heleboel meer spannende en interessante vrijetijdsactiviteiten in deze stad. Hoe zit bijvoorbeeld een vlucht of een fiets tour langs de wijngaarden? Een ding is zeker, een reis naar deze stad is onvergetelijk!

Afhaaladres

Adres:

Via Noalese, 63, Treviso, 31100

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Treviso Airport Autonoleggio Aeroporto di Treviso Alquiler Coches Aeropuerto de Treviso Location Voiture Aéroport de Trévise Aluguer de Automóveis Aeroporto de Treviso Autoverhuur Treviso Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.