Autoverhuur Venice Luchthaven
Via L. Broglio, Snc, Tessera, 30173 (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Venice Luchthaven

Het historische centrum van Venetië is waarschijnlijk de grootste attractie van de stad. Het is volledig in het water en alleen per boot kan worden gebruikt. De oevers van het Canal Grande om verbinding te maken met vele bruggen. Onder hen is het waarschijnlijk het best bekend, de brug der Zuchten. Het is een belangrijke bezienswaardigheid van Venetië. Natuurlijk, zijn er talloze andere bezienswaardigheden zoals Piazza San Marco en het Dogenpaleis.

Een reis naar Venetië is een werkelijk adembenemende ervaring. De schoonheid van het historische gebouw is niet aan. Het hele jaar door stream throngs van mensen naar Venetië te besteden hun Italië om er vakantie.

Boek een huurauto wanneer je in Venetië aankomt

Luchthaven Venetië Marco Polo is ongeveer 13 km van het stadscentrum. Voornamelijk budget luchtvaartmaatschappijen land op de luchthaven van Venetië Treviso. Vanaf het vliegveld van een prachtige tour kan worden gestart met een huurauto naar Venetië en de omliggende gebieden. Te huur een auto in Venetië, is het veel goedkoper dan verwacht. Een huurauto is relatief goedkoop in vergelijking met taxi's en openbaar vervoer.

Er zijn bezienswaardigheden te zien genoeg in Venetië. De vele grachten en bruggen, de traditionele gondels en vele kerken en plaatsen fascineren bezoekers. Een kamer in het hotel of een appartement is in de stad, maar ook buiten te vinden. Een reis naar de zee moet ook, niet zijn verdwenen. Een dagje naar het strand aan de Adriatische kust biedt het noodzakelijke koelen op een warme zomerdag. Is het weer voor outdoor-activiteiten, zodat vele musea, zoals het Museo Archeologico, Bekijk aanbod.

Verkennen met de autoverhuur Venetië

Als u Venetië per auto kunt verkennen willen zou, zal voldoen aan tal van mogelijkheden om te winkelen. Vele designer winkels, kleine boetieks en ook goedkope winkels te wachten om te worden veroverd. Talrijke cafés, Espressobars en restaurants nodigen u uit om een duik of de culinaire delicatessen uit de regio. Nachtleven in Venetië heeft ook veel te bieden. Niets in de weg is een bezoek aan een club of een bar.

Een oriëntatiepunt van Venetië is de Rialto brug. Ze was de enige brug over het Canal Grande geleid voor een lange tijd. Deze unieke stad heeft zoveel te bieden, die een enkel bezoek nooit genoeg is te hebben gezien alles.

Er is een low-cost vlucht niet alleen naar Rome of Madrid. Een goedkoper vlucht kan geboekt ook voor Venetië worden. Met een auto huren in Venetië is elk doel, zelfs de abgelegendste Villa, lichtgewicht en gemakkelijk te bereiken.

Bezoek het carnaval van Venetië

Het trekt vele toeristen aan de beroemde, jaarlijkse carnaval in Venetië. Dit is een zeer bijzondere attractie voor bezoekers, niet in het minst vanwege de prachtige kostuums en de artistiek ingerichte maskers. De bijzondere charme van de stad kunnen een onvergetelijke vakantie.

Afhaaladres

Adres:

Via L. Broglio, Snc, Tessera, 30173

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Venice Airport Autonoleggio Aeroporto di Venezia Alquiler Coches Aeropuerto de Venecia Location Voiture Aéroport de Venise Aluguer de Automóveis Veneza Aeroporto Autoverhuur Venice Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.