Autoverhuur Bergamo Luchthaven
Bergamo, 24050, Lombardia (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Bergamo Luchthaven

Bergamo is een plaats (town) in het noorden van Italië. Het behoort tot de regio Lombardije, gelegen op ongeveer en ligt 50 km ten oosten van Milaan. Bergamo met haar pittoreske locatie aan de voet van de Alpen is een populaire bestemming voor toeristen. Voor vrienden van culinair genieten: de stad is vooral bekend om hun polenta. Ook heeft de taleggio, een Italiaanse zachte kaas, zijn oorsprong in een vallei in de omgeving. Vakantiegangers die huur een auto in Bergamo, om te verkennen van de stad en haar omgeving goed.

Rent a car op de luchthaven van Bergamo

De luchthaven van Bergamo "aeroporto internazionale orio al serio airport" is gelegen op 5 km buiten de stad. Met name low-cost controle van deze luchthaven. Hier ook land sommige toeristen die naar Milaan willen. Die betrekking hebben op een huurauto op het vliegveld van Bergamo, is om te ontspannen in het hotel of in het huis na een paar minuten. Goedkope autoverhuur in Bergamo vinden toeristen vóór de reis, als u een prijsvergelijking verdienen op het Internet. De oude stad van deze stad is nu volledig weergegeven. Het strekt zich uit langs op een heuvel naar de top en is volledig omgeven door de 5 km-lange stadsmuur. De middeleeuwse stadhuis, Palazzo Vecchio met de toren van de stad, de kathedraal met de speciale koepel en het Romaanse gebouw, zijn slechts enkele van de culturele hoogtepunten van het bezoek. Toeristen moeten rijden met de auto in deze stad naar het oude kasteel, die is gelegen op de heuvel van San Vigilio in het noordwesten van de stad. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de omliggende grote steden en de afstand. deze stad is een belangrijke plek voor liefhebbers van kunst. Is de "Accademia Carrara", een historisch belangrijke collectie van schilderijen met werken door Botticelli, Rubens, Raphael en Pisanello in de benedenstad. Hier, de tentoonstelling kunst fans kunnen bewonderen en vervolgens denken voor een traditionele Italiaanse maaltijd in. In 1880, het voor een transportoplossing naar de oude stad, gelegen op de heuvels, met de opkomende benedenstad aansluiten gezocht in deze stad. De stadsauto "città Alta" verbindt "Piazza mercato delle scarpe" in het zuiden van de oude bovenstad tot op heden de "Viale Vittorio Emanuele II" in de benedenstad met de. deze stad was in Noord-Italië door de inventiviteit van zijn bedrijven vroeg. Hier, werd de zijderups fokken geïntroduceerd voor de eerste keer. De schapen in deze stad was ook een paar honderd jaar geleden in heel Italië. Ook geboden de dealers uit deze stad de beste draad en gemaakt in orgel opmerkelijk. Iedereen die reist met de auto door deze stad, ontdekt dat sommige van deze belangrijke verwezenlijkingen op sommige hoeken in de stad.

Afhaaladres

Adres:

Bergamo, 24050, Lombardia

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Bergamo Airport Autonoleggio Aeroporto di Bergamo Alquiler Coches Aeropuerto de Bergamo Location Voiture Aéroport de Bergame Aluguer de Automóveis Aeroporto de Bergamo Autoverhuur Bergamo Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.