Autoverhuur Sicilië Palermo Luchthaven
Airport Punta Raisi, Palermo, 90045 (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Sicilië Palermo Luchthaven

Palermo is de hoofdstad van Sicilië, een eiland in de Middellandse Zee, die deel uitmaakt van Italië. Palermo ligt aan een baai aan de oostkust van het eiland, dat wordt begrensd door de bergen van Monte Pellegrino en Monte Catalfano. De vlakte tussen deze bergen, in de Palermo ligt, Conca d ' oro genoemd. Dit betekent in het Engels "Gouden shell". De naam komt uit de tijd toen Palermo Arabische grondgebied en was omgeven door talrijke oranje bosjes. Palermo is pure Italië: Palermo die onderzocht met een auto, ontdekt de prachtige paleizen, parken en prachtige plaatsen. De kathedraal en het theater trekken veel toeristen naar de stad elk jaar.

Rent a car op de luchthaven van Palermo

De luchthaven "aeroporto internazionale di Palermo punta raisi" is ligt 35 km ten westen van Palermo op de landtong van Punta Raisi. Toeristen vanaf de luchthaven kom landde op Sicilië, de snelste met een huurauto naar Palermo. Toeristen vinden tegen een prijs op het Internet, goedkope autoverhuur in Palermo alvorens hun vakantie. In de stad zijn er vele kleinere en grotere kerken, die vaak een Arabische invloed in het ontwerp getuigen. De meest belangrijke en grootste kerk in Palermo is de kathedraal van Maria Santissima Assunta met hun interessante bogen. Ook is het Paleis van de Normandiërs dicht bij de kathedraal gelegen in Italiaanse "Palazzo dei Normanni", grenzend aan de oostzijde van het Piazza del Parlamento en Piazza di Vittoria genoemd. Het park Villa Bonanno is hier met haar grote palmbomen. Die zijn auto in Palermo op de plaats van Quattro Canti di Città Park, die terecht is gekomen in het centrum van de oude stad. De plaats is met name door de barokke gebouwen in het oog. Het grootste park van Palermo, het Parco della Favorita, aan de voet van Montepellegrino, vakantiegangers kunnen genieten van comfortabel de middag op een picknick na hun sightseeing. Hier is er een voetbal en een tennisbaan, evenals een horse racing track. Ook de Joodse wijk Giudecca van Palermo, dat is de moeite waard een bezoek een van de Porta di Ferro en Porta Judaica bereiken. Of slenteren door een van de vele markten van Palermo. De avondmarkt IL Borgo, die door zijn levendige wijze die doet denken aan een straat Festival hier bijzonder interessant is. Met een huurauto in Palermo gemakkelijk uw boodschappen te brengen in hun accommodatie. Die leent een auto in Palermo terwijl hij op vakantie, kunt u excursies maken.8 Km ten zuidwesten van Palermo, bijvoorbeeld, de kathedraal van Monreale leugens. Hij onder de indruk met zijn 200 twin kolommen in het klooster en de interessante muren. Op meer dan 6000 vierkante meter, wordt de geschiedenis van oude en nieuwe Testament hier weergegeven in gouden mozaïeken. Met de auto van Palermo van zijn excursies ook de moeite waard voor Syracuse en Catania, de hoofdstad van Sicilië.

Afhaaladres

Adres:

Airport Punta Raisi, Palermo, 90045

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Palermo Airport Autonoleggio Palermo Aeroporto Alquiler Coches Palermo Aeropuerto Location Voiture L'aéroport de Palerme Aluguer de Automóveis Palermo Aeroporto Autoverhuur Sicilië Palermo Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.