Autoverhuur Alghero Luchthaven
Airport - Fertilia, Alghero, 07041 (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Alghero Luchthaven

Alghero is een klein stadje op het eiland Sardinië in het Middellandse-Zeegebied en dus behoort tot Italië. U bevindt zich in het noordwesten van het eiland en heet de Klein-Barcelona, omdat hier duidelijk de invloed van Spanje voelde. Die gekruist in de auto huren Alghero, ontdekt zijn vele middeleeuwse gebouwen en monumenten. Een dikke muur omringt de Alghero oude stad, die op een richel ligt. Binnen deze muren leiden stenen trappen en smalle straatjes tot de oude kerken en plaatsen van de schilderachtige stad, gelegen aan de zee.

Rent a car op de luchthaven in Alghero

Vakantiegangers die met het vliegtuig naar Alghero, landing op de luchthaven van Fertilia reizen. Het ligt 5 km ten noorden van Alghero en is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Veel toeristen rent a car op de luchthaven in Alghero op aankomst, ter dekking van de route naar hun accommodatie. De auto is geschikt om perfect te maken ook voor langere excursies van één dag op het gebied van deze stad en verkennen het landschap. deze stad is één van het toeristische centrum van Sardinië met de haven en de oude stad. Naast de talrijke kerken en pleinen, de torens en de stadsmuren zijn de interessante musea attracties in de stad. Ook, zijn er waarschijnlijk een paar stranden in Sardinië, die zo populair om te zwemmen en te ontspannen. Toeristen bereiken de stranden goed met de auto in deze stad.

Ook is rond de stad niet te wensen. Onder de toeristische zijn bezienswaardigheden de oude Neptune's grot op de "Italië", alsmede de "Nuraghe Palmavera" op de weg tussen Fertilia en Marlena. De autoverhuur die Valence from toeristen snel er neemt. Nuraghi zijn prehistorische was van de Bonnanaro cultuur uit de periode rond 1600 BC. Er zijn enkele van hen in Sardinië, zoals de stam van de Bonnanaro hier thuis was. De "Domus de Janas necropolis van Anghelu ruju is ook interessant. Wandelaars die hun autoverhuur deze stad vanaf 10 km naar het noorden nemen bereikt de oude Felsengrab. Er zijn ongeveer 1000 dergelijke Rocky graven in Sardinië die in groepen van 5 tot 40 vaak naast elkaar liggen. "santu pedru" is zo'n groep graven, genaamd ook necropolis. Om te weten aan het gebied van deze stad in haar volledige schoonheid, is de moeite waard een wandeling of rit met de auto van deze stad langs de kustweg pas na Boza, een kleine gemeenschap ten zuidwesten van deze stad, of een reis naar de pas in de nog kleinere stad van Villanova Monteleone. Ook het Noord-Oosten, haven van Olbia is een dagtrip waard, laat staan een ritje met de auto van deze stad in de hoofdstad van Sardinië, naar Cagliari, Italië.

Afhaaladres

Adres:

Airport - Fertilia, Alghero, 07041

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Bestemmingen in de buurt
Car Hire Alghero Airport Autonoleggio Aeroporto di Alghero Alquiler Coches Alghero aeropuerto Location Voiture Aéroport d'Alghero Aluguer de Automóveis Aeroporto Alghero Autoverhuur Alghero Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.