Autoverhuur Turijn Luchthaven
Torino, 10072 (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Turijn Luchthaven

Turijn (Italiaans: Torino) is gelegen in het noordwesten van Italië en is de hoofdstad van de regio Piemonte. De schoonheid van het gebied en de oude geschiedenis van de stad nodigt elk jaar duizenden toeristen op een reis.

Nadat Turijn boek een huurauto wanneer u aankomt

Vlucht reizigers boek over beste Duitsland van een vlucht naar Milaan Malpensa luchthaven (de talrijke goedkope luchtvaartmaatschappijen budgetcontrole), naar boek een huurauto naar Turijn en vanaf daar op de hogesnelheidslijn 2005 gebouwd naar Turijn blijven. Het heeft de reis naar Turijn gemaakt met de auto in een korte tijd.

Als een toerist in Turijn kan niet verrast door de manier, als de huurauto in Turijn een auto van fabrikant FIAT is (afkorting voor: Fabbrica Italiana di Automobili Torino), omdat FIAT zijn hoofdkwartier in de stad Piedmontese sinds 1899 heeft.

In deze stad, auto's zijn ook een praktische zaak, omdat met hen om te verkennen gemakkelijk en eenvoudig het betoverende landschap. Omdat naarmate de Piedmont de breedste regio van Italië tot Sicilië is, u een auto moet te verkennen in feite.

Een stad die leeft zozeer op toerisme zoals deze stad, heeft natuurlijk ook voor een groot deel op accommodatie opties; of hotel, appartement, huis of zelfs Finca Spaanse voorbeeld: in deze stad alles is.

Er is ook een geschikt aanbod voor elk budget, zeggen: van goedkoop tot exclusieve.

Heen-en terugreis met de huurauto door middel van deze stad

Die begint een tour van deze stad, moet beginnen bij de Mole Antonelliana, een van de vele symbolen van deze stad. Vandaag herbergt het het nationale Filmmuseum. Ook is een eerste klasse de Duomo di San Giovanni in de late 15e eeuw. Hier, is de wereld beroemde lijkwade, de Sindone di Torino, dat een van de meest heilige relikwieën van het christendom is gehouden. In deze stof het lichaam van Jezus Christus te zijn geweest na de kruisiging ingepakt.

De tour gaat verder en over de Lingotto Building, gehuisvest die eens de grootste autofabriek productie in de wereld, maar nu als een (Geavanceerd) Convention Centre, waarin ook shopping arcades en hallen ligt.

Het Museo Egizio in deze stad presenteert de tweede grootste collectie van kunst uit Egypte die bestaan in de wereld (alleen Cairo een meer uitgebreide verzameling heeft). Dus het Museo Egizio moet onder geen omstandigheden zijn verborgen achter het British Museum of het Louvre in Parijs.

Kastelen toeristen komen in deze stad op hun kosten. Palazzo Reale, Palazzo Madama, Castello del Valentino - het nummer van de kastelen is zo groot en divers, dat u weken met de bezienswaardigheden in deze stad besteden kunt.

Afhaaladres

Adres:

Torino, 10072

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Turin Airport Autonoleggio Aeroporto di Torino Alquiler Coches Turin Aeropuerto Location Voiture Aéroport de Turin Aluguer de Automóveis Turim Aeroporto Autoverhuur Turijn Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.