Autoverhuur Bari Luchthaven
Palese, Serviced By Europcar, Bari, 70128 (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Bari Luchthaven

Bari is een plaats (town) in Italië. Het is de hoofdstad van Apulië en heeft meer dan 300.000 inwoners. Bari is dus naar Napels de tweede grootste stad in het zuiden van Italië. De gemakkelijkste manier, rijden met de auto naar Bari en verken de stad en haar omgeving. De stad ligt aan de Adriatische kust en is een belangrijke havenstad. Bari is officieus, ook vaak de "poort van Italië" genoemd. Omdat vele toeristen gaan naar de ferry haven provincie Bari op land - of stikken, om vakantie in naburige Italië.

Rent a car op de luchthaven van Bari

Who wants to huur zijn auto huren in Bari, zal waarschijnlijk komen met het vliegtuig. De luchthaven van deze stad betekent "Karol wojtyla" Aeroporto di deze stad-Palese. Het is gelegen op ongeveer 10 km ten noordwesten van de stad en vooral door low cost vluchten wordt geserveerd. De vlucht uit Duitsland van neemt ongeveer twee uur. Als u wilt de ervaring met de auto van deze stad, bereikbaar vanaf de luchthaven eenvoudig in de stad of in de omgeving. Vele toeristen komen met de veerboot naar deze stad. Er zijn bijvoorbeeld directe veerdiensten naar Corfu of Dubrovnik. In een Freisvergleich vindt toeristen goedkope autoverhuur op de luchthaven van deze stad, of ook in de haven van de stad. In deze stad zijn er vele bezienswaardigheden te ontdekken. Gewoon uitschakelen van de auto op een parkeerplaats gereserveerd voor deze stad en verken de prachtige straten van de oude stad te voet. De bekendste attractie is de prachtige kathedraal van San Sabino, uit de 12e. De 17e eeuw. De kerk van San Nicola, ten noorden van de kathedraal, waarvan crypt de vermeende relikwieën van St. Nicolaas worden gehouden is niet minder bekend. Vele pelgrims kudde voor Italië voor een bezoek aan het graf van de Heilige. Een andere attractie die kruist met de deze stad auto, ontdekt: de Castello Svevo di deze stad. De fortificatie dateert uit de 12. Eeuw en diende later als een gevangenis. Vandaag de dag een museum toont wisselende tentoonstellingen gelegen binnenkant van het Fort. De omgeving van deze stad is zeer geschikt voor excursies. Het weer in het zuiden van Italië is erg mooi en cool zee. Een dag op het strand waard daarom altijd in de zomer. Veel toeristen ontdekken de regio Apulië, de zogenaamde Italiaanse hiel met de auto van deze stad van. Dus bijvoorbeeld is een reis naar de stad Lecce, waar u van een oude Romeinse theater bezoeken kunt de moeite waard. Wie wil echt ontspannen, is gewoon in een van de terrasjes op de Piazza del Duomo en geniet van een koele Obtainränk of een romige cappuccino in de zon. Een perfecte vakantie met een mix van ontdekking en ontspanning wacht op u!

Afhaaladres

Adres:

Palese, Serviced By Europcar, Bari, 70128

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Bari Airport Autonoleggio Aeroporto di Bari Alquiler Coches Bari Aeropuerto Location Voiture Aéroport de Bari Aluguer de Automóveis Aeroporto de Bari Autoverhuur Bari Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.