Autoverhuur Pisa Luchthaven
Piazzale Mario Cobianchi Snc, Pisa, 56121 (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Pisa Luchthaven

Pisa is een stad in Italië. Het is gelegen in het westen van het land, direct aan de Middellandse Zee Toscane. Pisa is de beroemde scheve toren, die bijna iedereen al heeft gezien op beelden. Veel toeristen reizen alleen naar Pisa, één keer persoonlijk te zien van de toren. Hier, heeft de stad veel meer te bieden. Pisa is een zeer levendig stadje: studenten zijn bijna de helft van alle inwoners. Tegelijkertijd is ook een zeer oude stad, die trots op haar geschiedenis is. Pisa luchthaven is vernoemd naar een beroemde zoon van de stad: Galileo Galilei.

De vlucht naar Pisa duurt minder dan twee uur van Keulen. Met name gunstig Airlines niet vliegen naar de luchthaven van Pisa, en in plaats daarvan land in Florence. De omweg waard mei is: met de auto duurt de reis slechts ongeveer een en een half uur van Florence naar deze stad.

deze stad is een kleine stad. Het is de beste manier om de stad te voet verkennen en te voelen van de Italiaanse flair. Buiten de belangrijkste wegen is zeer rustig en de sfeer zeer ontspannen. In de oude straten van de stad zijn er talloze restaurants en cafés, waar u een ontspannen middag kunt doorbrengen.

Ook ziet de bovengenoemde scheve toren die maakt een reis naar deze stad. Hij is het bekendste monument van de stad. De toren, die eigenlijk Campanile leunt bijna vier graden betekent. Eigenlijk, het dient te fungeren als een klokkentoren van de kathedraal van deze stad, maar al tijdens de bouw van de toren begon te neigen. Samen met de kathedraal van Santa Maria Assunta en de doopkapel is de toren world heritage site uitgeroepen.

De streek rond deze stad leent zich voor een heen-en terugreis met de auto. In Toscane zijn er vele prachtige stranden en grote landschappen. Daar kunt u ontspannen en herstellen voordat terug met het vliegtuig naar Duitsland.

Afhaaladres

Adres:

Piazzale Mario Cobianchi Snc, Pisa, 56121

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Pisa Airport Autonoleggio Aeroporto di Pisa Alquiler Coches Aeropuerto de Pisa Location Voiture Aéroport de Pise Aluguer de Automóveis Pisa Aeroporto Autoverhuur Pisa Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.