Een Huurauto Zoeken
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Spanje

Spanje is de tweede meest populaire vakantiebestemming in de wereld na Frankrijk en verschillende miljoen toeristen met de auto naar Spanje en op de stranden trekt elk jaar. Waarvan het land heeft veel: in het noorden is de Golf van Biskaje, in het oosten van de Middellandse Zee in het westen van de Atlantische kust. Spanje bevat de Balearen, een groep van eilanden in de Middellandse Zee. De meest bekende van de Balearen is Mallorca, een populaire bestemming voor reizen. De Canarische eilanden in de Atlantische Oceaan behoren ook tot het land, bijvoorbeeld, de eilanden van Fuerteventura, Lanzarote, Tenerife en La Palma. Huren van een auto in Spanje het vasteland en de eilanden te ontdekken. Dus de auto Spanje te verkennen en te genieten van uw flexibiliteit. Omdat het land veel kust heeft, is Spanje populair vooral voor mensen die van plan zijn een vakantie op het strand. Geen enkel ander land in Europa, er zijn zo vele stranden met blauwe vlag als in Spanje - dit spreekt voor de kwaliteit van water. Maar het land heeft meer te bieden dan mooie stranden: op een reis in de auto over het vasteland van dit land kunnen toeristen leren kennen het land en zijn bevolking bijzonder goed. De tour kan worden gestart in Barcelona. De vlucht van Frankfurt am Main naar Barcelona duurt ongeveer twee uur. Van de luchthaven, gemakkelijk krijgen de bezoekers met een auto gehuurd in dit land in de stad en er hun hotel kunt verkrijgen. Barcelona is de tweede grootste stad van het land en is een van de belangrijkste culturele steden van Europa. Bezoekers zullen vele bezienswaardigheden ontdekken. Bijvoorbeeld de beroemde "Sagrada Familia", een basiliek met talrijke torens. Vanaf Barcelona, kunnen toeristen een rondleiding dit land het Catalaanse achterland en de Costa Brava met de auto. Bijvoorbeeld, is het klooster van Montserrat of het vulkaanpark bezienswaardig La Garrotxa. De Estany de Banyoles, het grootste natuurlijke meer in Catalonië, veel toeristen ontspannen en genieten van hun vakantie. Huur een auto in dit land de reis van een attractie maakt het snel en gemakkelijk naar de volgende. Madrid is ook een bezoek waard. Meer dan drie miljoen mensen wonen in de hoofdstad van dit land. Madrid is gelegen in het land en een wandeling door de stad is een must voor vakantiegangers die door dit land reizen. Een populaire attractie in Madrid is bijvoorbeeld de Arena las ventas. Ook wandel op de Plaza Mayor, bewonderen van het Spaanse koninklijk paleis en de Almudena-kathedraal bezoeken. In de straat Gran via vrije tijd goed in high fashion kunnen winkels gaan winkelen.

Voor degenen die vakantie eiland willen, kunt ontspannen op Mallorca en ontdek nog veel. In aanvulling op een bruisend nachtleven en prachtige stranden alleen biedt de hoofdstad Palma de Mallorca tal van culturele hoogtepunten, zoals de kathedraal van La Seu. Ondanks de afstand tot het Spaanse vasteland is vilt overal naar Mallorca het Spaanse leven en gastvrijheid. Goedkope huurauto voor dit land toeristen op een gratis prijsvergelijking op het Internet vinden.

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Spain Autonoleggio Spagna Alquiler Coches España Location Voiture Espagne Aluguer de Automóveis Espanha Autoverhuur Spanje 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.