Autoverhuur Reus Luchthaven
Reus Airport Arrivals Terminal Office, Reus, 43204 (Spanje)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Reus Luchthaven

De Catalaanse stad reus is beschikbaar voor zowel meestal in de schaduw van de metropool Barcelona. Bijzonder architectonisch in reus heeft veel te bieden. Tot slot, reus is de geboorteplaats van Antoni Gaudi, gepland ook de prachtige Sagrada Familia in de kathedraal van Barcelona. Reus is ook slechts 10 km van de mediterrane kust van Spanje, waardoor het een goede locatie weg van de toeristische resorts aan de Costa Brava. Kan worden bereikt door Duitsland reus met het vliegtuig. De vlucht duurt ongeveer twee uur. Aeropuerto de Reus Luchthaven wordt geserveerd alleen door de begroting luchtvaartmaatschappij Ryanair van kleinere Duitse luchthavens. U kunt ook vliegen vakantiegangers na Barcelona en is er een auto huren. Van daaruit bereiken u reus in iets meer dan een uur. Leren kennen deze stad, een wandeling door het voetgangersgebied biedt eerst. Als een langs de levendige winkelstraten dwaalt, ontmoetingen een die de abdij kerk van Sant Pere, die de stad van deze stad sinds de 16e eeuw gedomineerd. Een 60 meter hoge klokkentoren, uit welke met uitzicht op niet alleen deze stad, maar ook het gehele binnenland van Catalonië is de moeite waard. De straten en pleinen rond de kerk zijn ook populair bij toeristen. Attracties zijn voornamelijk van de Plaça del Mercadal, waar u best de typische sfeer van deze stad, ervaren kunt omdat er de mooiste gebouwen van de stad: het stadhuis, de Casa Navàs of het centrum van Gaudí.

Vooral met de Gaudí Center deze stad heeft gebouwd een echte monument haar beroemdste zoon, waarin vele toeristen koppel. Het interactieve museum toont het creatieve werk van de kunstenaar en de speciale kenmerken van de architectuur. De omgeving van deze stad biedt enkele aantrekkelijke bestemmingen. U moet rijden met de auto in het achterland van Catalonië, er om te genieten van de natuur. Olijfbomen en wijngaarden afgewisseld met de groene heuvels en ruige bergkammen. Bij mooi weer, moeten u nemen een dag voor een wandeling. Ook moeten toeristen gaan na Barcelona.

Langs de weg, is de moeite waard een tussenstop in Tarragona, gelegen op slechts 20 minuten van deze stad. De oude Romeinse architectuur werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage site. De reis van een avond in het nachtleven van Tarragona biedt ook.

Afhaaladres

Adres:

Reus Airport Arrivals Terminal Office, Reus, 43204

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Reus Airport Autonoleggio Aeroporto di Reus Alquiler Coches Aeropuerto de Reus Location Voiture L'aéroport de Reus Aluguer de Automóveis Aeroporto de Reus Autoverhuur Reus Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.