Autoverhuur Barcelona Luchthaven
*no Truck Return* Key Box At Parkig, El Prat Llobregat, El Prat De Llobregat, 08820 (Spanje)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Barcelona Luchthaven

Het hart van Catalonië, een regio in het Noord-Oosten van Spanje pulsen in Barcelona. Barcelona is met zijn 1,6 miljoen inwoners naar Madrid, de tweede grootste stad van Spanje. Barcelona is gelegen aan de Middellandse Zee en slechts 120 km ten zuiden van de Pyreneeën en de Franse grens. Het is tevens hoofdstad van de autonome gemeenschap Catalonië. Naast Spaanse is daarom ook Catalaans de officiële taal van de dominant van de stad. Toeristen verkennen met een huurauto in Barcelona, de grote stad en de mooie Catalonië. De meeste toeristen eindigen bij de internationale luchthaven El Prat. Het wordt geserveerd door alle internationale luchtvaartmaatschappijen, en ligt op ongeveer 10 kilometer buiten van Barcelona. Op de luchthaven hebben bezoekers de mogelijkheid om te lenen van goedkope huurauto voor Barcelona en om te rijden in de stad. De reis naar het centrum duurt ongeveer 20 minuten. De steden Girona en reus in de buurt van de stad Barcelona hebben luchthavens en door sommige luchtvaartmaatschappijen worden geserveerd. Toeristen kunnen ook hier, een huurauto voor deze stad boeken. De vlucht uit Duitsland van duurt iets meer dan twee uur. Ontdek deze stad met alle bezienswaardigheden, moet u een paar dagen tijd als toeristen nemen. Ontdek dat het met een huurauto in deze stad is een handige manier van sightseeing. De meest beroemde bezienswaardigheid van de stad is de Sagrada Familia. Tot op de dag werd nog onvoltooide kathedraal ontworpen door de architect Antoni Gaudí en bijna volledig door giften gefinancierd. Hoewel de buitenkant van de kerk nog steeds een bouwplaats is, kan ze bezoek van binnenuit. Vanaf de torens heb je een prachtig panoramisch uitzicht over deze stad. Een magneet voor toeristen is ook het systeemlettertype fontein Magica. Het ligt op het 182 meter hoge berg van de stad, de Montjuic. In de zomermaanden zijn de fonteinen met helder-gekleurde licht 's nachts verlicht en gecontroleerd naar klassieke of pop muziek.

Een ander hoogtepunt van deze stad is het Oceanarium in de haven. Je moet niet missen ook Camp Nou, het stadion van FC deze stad en grootste voetbalstadion in Europa. Voor wie nog na het sightseeën lust, kunt gaan winkelen op de "Ramblas". De levendige winkelstraat van deze stad loopt van Plaça Catalunya naar de Columbus pijler. De Romeinse ruïnes in de stad centrum kan worden bereikt vanaf hier. Het District van Barceloneta, met een zandstrand direct aan de Middellandse Zee biedt recreatieve mogelijkheden. Die deze stad kruist met een huurauto, al deze plaatsen gemakkelijk te bereiken.

In de buitenwijken van deze stad zijn er ook sommige andere aanbevolen doelstellingen die kunnen worden bereikt binnen een uur met een huurauto van deze stad. Een half uurtje afstand van de stad ligt het natuurpark van de Sierra de Montseny. Een goede bestemming is ook de stad Figueres, waar de kunstenaar Salvador Dalí, een groot museum gewijd aan is.

Afhaaladres

Adres:

*no Truck Return* Key Box At Parkig, El Prat Llobregat, El Prat De Llobregat, 08820

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Barcelona Airport Autonoleggio L'aeroporto di Barcellona Alquiler Coches Aeropuerto de Barcelona Location Voiture L'aéroport de Barcelone Aluguer de Automóveis Aeroporto de Barcelona Autoverhuur Barcelona Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.