Autoverhuur Lanzarote Luchthaven
Calle Canto El Jable 32, Zona Industrial De Playa Honda, San Bartolomé, Lanzarote, 35570 (Spanje)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Lanzarote Luchthaven

Lanzarote is een eiland in de Atlantische Oceaan, niet ver van de kust van Marokko. Samen met Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria, La Palma, La Gomera en El Hierro, het behoort tot de groep van de Canarische eilanden. Deze eilanden zijn vaak gewoon de Canarische eilanden genoemd. Zij behoren tot Spanje. Arrecife is de hoofdstad van Lanzarote. Hier, leven rond 58770 mensen, dat is de helft van de totale bevolking van het eiland. Met een huurauto op Lanzarote kunnen toeristen gaan op spannende excursies. Ook de enige luchthaven van Lanzarote bevindt zich in Arrecife, heet Aeropuerto de Lanzarote-Arrecife. Hier, hebben vakantiegangers ook een huurauto Lanzarote. Op de luchthaven opstijgen en land vliegtuig van heel Europa.95% van de toeristen in Lanzarote reizen naar het vliegtuig. Er zijn ook vluchten tussen de Canarische eilanden.

De visserij is bijzonder interessant in Arrecife. De vissersvloot van deze stad is de zevende grootste in heel Spanje. Met een beetje geluk ervaren u vroeg in de ochtend, als de vissers hun vangst uit het geheugen verwijderen. Tonijn wordt gevangen in het bijzonder hier. Een bijzonder interessante plaats in deze stad is Arrecife ook Teguise, de voormalige hoofdstad van de Canarische eilanden, met hun met drie beuken kerk van Señora de Guadeloupe. Die met de auto, bereikt deze stad kruist featured snel.

In Playa Blanca Daarnaast zijn er kleine, fijne zandstranden, pubs en bars. Het is Costa Teguise en Puerto del Carmen de plaats met de meeste toerisme van het eiland. U kunt genieten van het nachtleven hier goed Abens. Goedkope autoverhuur in deze stad bij een gratis prijs op het Internet vinden.

Ontdek in de verhuur auto Lanza deuren

Een speciale doelgroep op de Canarische eilanden is Los Hervideros, een kust sectie tussen El Golfo en Salinas de Janubio. Hier, stelt de zee verschillende golven aan de muren van de vacht van de kust. In sommige plaatsen de rotsen in de zungenförmig zee uitsteekt en toegankelijk - een natuurlijke schouwspel van een bijzondere aard.

Met de auto op deze stad zijn toeristen flexibel en kunnen verplaatsen van Los Hervideros direct naar het volgende punt van belang. Het vulkanische gebied in het Nationaal Park Timanfaya is zeker een bezoek waard. Het was gemaakt door verschuivingen in de aardkorst rond het jaar 1820, en de vulkanen zijn nog steeds actief. De interessante rondleidingen van het Nationaal Park boeken ook geïnteresseerd toeristen maar zelfs vóór de vakantie, zoals ze meestal vroeg uitverkocht zijn. In deze stad draait u best met een huurauto. U kunt huren de direct bij de luchthaven of in de steden. Dit is niet duur en u in 2 tot 3 dagen kan eens over het hele eiland en bezoek de bezienswaardigheden van deze stad.

Afhaaladres

Adres:

Calle Canto El Jable 32, Zona Industrial De Playa Honda, San Bartolomé, Lanzarote, 35570

Kaart:

Car Hire Lanzarote Airport Autonoleggio Aeroporto di Lanzarote Alquiler Coches Aeropuerto de Lanzarote Location Voiture Aéroport de Lanzarote Aluguer de Automóveis Aeroporto de Lanzarote Autoverhuur Lanzarote Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.