Autoverhuur Girona Luchthaven
Poligono Industrial Parcela 1 A, Vilobi D Onyar, Vilobí D'onyar, 17185 (Spanje)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Girona Luchthaven

Girona is een mooie, oude en nog zo geavanceerd. Het ligt een uur rijden van Barcelona weg naar het noorden van Spanje. Gerona is een bezoek waard, omdat hier combineren vertegenwoordiger en culturele attracties, die niet alleen de passie van de Spanjaard verhogen. Gröna (Aeropuerto de Barcelona) luchthaven ligt op 10 km afstand tot de stad niet ver van het centrum. Een vlucht uit Duitsland naar Noord-Spanje duurt ongeveer twee uur en wordt aangeboden door verschillende luchtvaartmaatschappijen. Het is mogelijk om te vliegen met een low-cost luchtvaartmaatschappijen bijvoorbeeld van Keulen naar Girona gunstig. Gebruik bij voorkeur een auto, een airport taxi of een bus om van de luchthaven naar Girona.

Met de auto van vandaag ontdekken attracties

Het hele oude deel van Girona is een enkele artefact. De rivier Onyar rivier scheidt de stad in een Oost- en een westelijk deel. Veel voetgangers bruggen verbinden deze twee delen. De Bumthang huizen in het westen van de rivier worden beschouwd als een van de aantrekkingskracht van Girona, als ook de levendige oostelijke kant met de vele straatcafés, winkels en de typische stappen die voorafgaan aan het middeleeuwse centrum. Girona bevindt zich op de kathedraal van "Santa Maria", die werd gebouwd door vele eeuwen heen en dus uniek combineert verschillende stijlen. Als u zien van Girona van bovenaf willen zou, moet het gezichtspunt "pont de les peixateries velles" klimmen. Dit is een project van de beroemde architect Gustav Eiffel. Toerisme is een van de belangrijkste bronnen van inkomsten van deze stad. Vakantie in een hotel, een appartement in Barcelona of een Finca met uitzicht op zee - zijn verschillende opties van de accommodatie beschikbaar in overvloed. De kwaliteit van de wooneenheden zijn gemarkeerd met sterren en in de reisgidsen met euro symbolen voor de prijsklasse als in Duitsland.

Een reis naar deze stad

Een reis naar deze stad combineert verschillende nummers van vakantie. De stad is een startpunt voor gevarieerde tours. Van Gerona kunt met de auto bezoeken steden en schilderachtige dorpjes in de regio, of excursies naar de zee voor de kust van het oosten van Catalonië. Dankzij de typische mooi weer is de Veobtaination in Gerona bijzonder veelzijdig. Zorg ervoor dat u niet mag missen dus een bezoek in aangelegde parken, zoals het Parc de la Devesa. Het Parc de la Devesa is de oase van ontspanning van Gerona en staat bekend om zijn Sycamore lanen. Een bezoek aan het interieur van Gerona in de omgeving van bergen en oude vulkanen. Het wandelgebied van de Garrotxa regio, waar zowel korte als lange reizen door de natuurparken een scala aan mogelijkheden bieden is sterk aanbevolen. Ook u kunt bereiken de restaurants van de regio genieten van de typische gerechten en Spaanse wijn.

Afhaaladres

Adres:

Poligono Industrial Parcela 1 A, Vilobi D Onyar, Vilobí D'onyar, 17185

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Girona Airport Autonoleggio L'aeroporto di Girona Alquiler Coches Aeropuerto de Girona Location Voiture Aéroport de Gérone Aluguer de Automóveis Aeroporto de Girona Autoverhuur Girona Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.