Autoverhuur Fuerteventura Luchthaven
Meet And Greet Location (served By Castillo Office), Calle La Barcina 42-46, Poligono Industrial, El Matorral., Fuerteventura (Spanje)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Fuerteventura Luchthaven

Fuerteventura is een eiland in de Atlantische Oceaan. Het hotel ligt ongeveer bij de kust van Marokko en behoort tot de archipel van de Canarische eilanden. Fuerteventura heeft een bevolking van 100.000 en is het tweede grootste eiland van de archipel in Tenerife. De Canarische eilanden behoren tot het grondgebied van Spanje, hoewel de Fractie politiek onafhankelijk is. Het eiland is een populaire bestemming met name voor windsurfers en surfers. Ten slotte, Fuerteventura is gratis zoveel als "hoge winden" vertaald. Goedkope autoverhuur in Fuerteventura zoeken op een vrije vergelijking op dit platform.

Rent a car op de luchthaven van Fuerteventura

Het eiland is zeer goed verbonden in het internationale luchtvervoer. De internationale luchthaven ligt aan de kust in de buurt van de hoofdstad van Puerto del Rosario. De vlucht van Dusseldorf naar Fuerteventura duurt ongeveer vier uur. Toeristen op de luchthaven krijgen een huurauto voor Fuerteventura. Sommige toeristen reizen naar de veerboot. Bijvoorbeeld zijn er rechtstreekse verbindingen van Tenerife, Gran Canaria en Lanzarote. Een prijs waard: mei is het beter om het land op een andere Canarische eiland en blijven de reis met de veerboot naar deze stad.

Een auto huren in deze stad

Er zijn om te ontdekken vele bezienswaardigheden, die gemakkelijk vakantiegangers bereiken wanneer zij kruis met de auto van deze stad. Omdat het eiland vrij groot is, liggen bezienswaardigheden ver uit elkaar. Huur die een auto in deze stad is daarom de moeite waard om te blijven mobiele. Onder de meest populaire attracties van het eiland, lange zandstranden in het noorden en zuiden van het eiland. Die me door de autoverhuur deze stad, beide kusten kan worden ontdekt. De grote Duin Park aan de oostkust, waartoe ook de barrière eiland van Los Lobos behoort, zijn. Ga door de autoverhuur in deze stad naar hier en neem een lange wandeling.

Ontdek in de Autohuur deze stad

Een andere attractie is de Ecomuseo de Algocida, Tefia. In de afgelopen jaren zijn er veel geruïneerd huisjes werden hersteld en omgezet in een museum. Vandaag er kan worden gezien, hoe de mensen op het eiland hebben leefden vóór de dagen van het toerisme. Er zijn vrijmetselaars, bakkers en borduurders, onder anderen. Met de auto op deze stad bereiken toeristen gemakkelijk deze attractie. Een reis naar de hoofdstad van het eiland Puerto del Rosario is een van hen voor een vakantie op deze stad. In de hoofdstad, er zijn interessante musea en gezellige restaurants. U kunt er de dag met een glas wijn beëindigen.

Afhaaladres

Adres:

Meet And Greet Location (served By Castillo Office), Calle La Barcina 42-46, Poligono Industrial, El Matorral., Fuerteventura

Kaart:

Car Hire Fuerteventura Airport Autonoleggio Fuerteventura Aeroporto Alquiler Coches Aeropuerto de Fuerteventura Location Voiture L'aéroport de Fuerteventura Aluguer de Automóveis Fuerteventura Aeroporto Autoverhuur Fuerteventura Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.