Autoverhuur Murcia Luchthaven
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Murcia Luchthaven

Murcia is de hoofdstad van de Spaanse regio met dezelfde naam en ligt in het binnenland ten westen van de Costa Blanca en de Costa Cálida.

De changeful geschiedenis van Murcia met haar landbouw traditie is duidelijk zelfs vandaag de dag door de geavanceerde landbouwtechnieken geïntroduceerd door de Moren en de nog steeds bewaard gebleven historische gebouwen.

Boek een huurauto bij aankomst op het Murcia

Murcia terwijl heeft een klein vliegveld, maar dit ligt op 45 km buiten de stad, in de buurt van de stad van San Javier. U kunt Murcia bereiken in de autohuur goedkoper en handiger dan met de bus, omdat zij zelf vrij zeldzaam op de luchthaven.

Wat verder weg is de luchthaven van Alicante, dit wordt echter door meer luchtvaartmaatschappijen en biedt zoveel mogelijkheden. Vanaf de luchthaven Frankfurt am Main in Duitsland is het ongeveer vier uur na Alicante. U vindt met de autohuur Murcia op de e15 Alicante.

Ervaring met de autohuur Murcia

De regio van deze stad is niet alleen beroemd voor zijn prachtige strand, maar ook voor haar gevarieerde landschap. Woestijn-achtige Ödlandschaften toerbeurt hier met paradijs groene valleien.

deze stad stad zelf ligt in de bergen van de Sierra de Orihuela. Het werd gebouwd door de Romeinen in Cartagena ligt ongeveer 55 km afstand en gasten met de vele musea en haar belangrijke handelspost voor een tour lokt. Cartagena is ook de zetel van een bisschop van de regio.

Door de verse producten uit de omliggende gebieden is de keuken in deze stad een gevarieerde en evenwichtige mediterrane mix. Dit wordt versterkt door de nabijheid van de zee, die heerlijke, verse zeevruchten aan de kunst van het koken. Veel cafés en bars completeren het aanbod in deze stad vakkundig.

Een mijlpaal voor reizigers is de kathedraal van Santa Maria, die werd voltooid in de 15e eeuw. De Almudi toont nog steeds de Arabische invloed op deze stad Palace en de Castell Montegudo uit de 11e eeuw. U maken ook een excursie langs de Segura-rivier, die in twee helften, de deze stad stad verdeelt en geniet van een picknick in het groene landschap aan de oever.

Accommodatie kan worden gevonden in deze stad voor iedereen. U kunt slepen de hele familie in een finca, zoals een landhuis in Spanje heet, of huren van een vakantiehuis.

U kunt ook controleren en geniet van alle rond de culinaire hoogtepunten van het gebied in een goed hotel middenin de stad deze stad. deze stad biedt kleine pensioenen met familie. Voor degenen die wat Spaans, de taalvaardigheden spreken te verdiepen van een goede manier.

Afhaaladres

Adres:

Murcia Airport, San Javier, Murcia, 30720

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Murcia Airport Autonoleggio Aeroporto di Murcia Alquiler Coches Aeropuerto de Murcia Location Voiture Aéroport de Murcia Aluguer de Automóveis Murcia Aeroporto Autoverhuur Murcia Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.