Autoverhuur Madrid Luchthaven
No Trucks Return-key Box Parking, Madrid, 28042 (Spanje)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Madrid Luchthaven

Een hele Koninkrijk was ooit geregeerd door Madrid. Vandaag, is Madrid een bruisende metropool met meer dan drie miljoen inwoners. Is het hart van Spanje, eeuwenlang – een ritje met de auto naar Madrid is daarom een must. Hier is niet alleen de Spaanse regering, maar ook de koning van Spanje woont in het Koninklijk Paleis van Madrid. Het is gelegen in het hart van de streek van Castilië naar de Spaanse Hoogvlakte. Madrid met zijn standpunt van meer dan 650 meter boven de zeespiegel is dus de hoogste hoofdstad van Europa.

In Madrid is er de grootste luchthaven van Spanje. De Aeropuerto de Barajas Madrid wordt bediend door alle grote luchtvaartmaatschappijen, evenals sommige low-costmaatschappijen. De vlucht uit Duitsland naar deze stad is twee en een half uur. Omdat de luchthaven net buiten de stad ligt, duurt het ongeveer een half uurtje naar het centrum met de Metro. Als alternatief, kunt u om te lenen van een auto voor deze stad, bij de luchthaven, evenals een van de autoverhuurbedrijven en dus ga naar zijn hotel. De goed ontwikkelde ring snelwegen toestaan gemakkelijk om elk doel in deze stad in de auto te bereiken.

Het eerst aankwam in het centrum van de stad, de vakantie kan echt beginnen. De meest interessante bezienswaardigheden kunnen bereiken toeristen lopen. Zwenking vandoor uw huurauto voor een paar uur in een parkeerplaats in deze stad en verken het centrum. Aanbevolen is "Las ventas", the bull ring. De Templo de Debod, het Koninklijk Paleis en de Almudena Kathedraal trekt vele toeristen aan. Schilderkunst en kunst liefhebbers vinden het Prado Museum in deze stad ook een van de belangrijkste kunstmusea ter wereld. Werken van Goya, El Greco, van Gogh zijn hier tentoongesteld. Het Plaza Mayor ligt in het centrum van deze stad. De cursus wordt geheel omringd door huizen en is een van de meest levendige plaatsen van deze stad. Laat hier beneden en genieten van een koel drankje of een sterke koffie in de zon. Mensen op zoek naar wat rust van de stress van de stad, is in de "El partij del buen retiro". Hier kun je met roeien boten en ontspan op het ruime groene gebieden.

Kom naar deze stad, moet ook een reis in de omgeving. Onder andere zijn de steden Toledo en Salamanca, dicht bij deze stad. Toledo is de hoofdstad van Castilië en imponeert met zijn oude stad en verschillende kathedralen. Salamanca is ook beroemd om zijn historische oude stad. Hier is de oudste universiteit van Spanje. deze stad en omgeving is om te ontdekken, met de auto praktisch: in minder dan twee uur te krijgen naar de bestemming aankomt.

Afhaaladres

Adres:

No Trucks Return-key Box Parking, Madrid, 28042

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Madrid Airport Autonoleggio Aeroporto di Madrid Alquiler Coches El aeropuerto de Madrid Location Voiture Aéroport de Madrid Aluguer de Automóveis Aeroporto de Madrid Autoverhuur Madrid Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.