Autoverhuur Valencia Luchthaven
Valencia, 46940 (Spanje)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Valencia Luchthaven

Valencia is een stad in Spanje. Het is gelegen in het oosten van het land, waar de rivier de Turia in de Middellandse Zee. Meer dan 800.000 mensen leven in Valencia. Omdat het ligt direct aan de Middellandse Zee, is het zeer populair bij toeristen.Prachtige stranden kunnen worden bereikt door een auto van Valencia van zeer goed.

Als u zijn vakantie in Valencia, kan veel ervaring niet alleen in de stad. De kuststreek van Valencia heeft prachtige stranden, waar u vele uren in de zon of in de zee kunt doorbrengen. Zijn elk minder dan 250 kilometer naar de steden Madrid en Barcelona. Wie leent een auto in Valencia, kunt nemen dagtochten naar de spannende metropool. Manises luchthaven ligt op 8 km van het centrum van Valencia. Met de bus of Metro kan gemakkelijk bereikt worden vanaf het vliegveld naar de stad. Who wants to be eerder mobiele tijdens zijn reis, kun je een auto voor deze stad al op de luchthaven.Goedkope autoverhuur in deze stad vindt toeristen op een online prijsvergelijking. En: Een vergelijking van alle providers is de moeite waard. Als u een huurauto voor de vakantie reserveren, vaak veel geld besparen. Soms loont het ook om het land niet in deze stad. Die in plaats daarvan vliegt in de naburige Alicante, kunnen ook geld besparen en gewoon vanaf daar met de auto naar deze stad rijden. Er zijn vele bezienswaardigheden in de stad te ontdekken. De Lonja de la Deda, de silk Exchange is een van de beroemdste gebouwen in deze stad. Het gebouw werd gebouwd in de 15e.14E eeuw en staat sinds 1996 gebouwd op de lijst van werelderfgoed. Een andere attractie in deze stad is de kathedraal. In een kant is kapel een kelk, die als een relikwie bewaard. Vele pelgrims aanbidden hem als de Heilige Graal - de cup waaruit Jezus en zijn discipelen op het laatste avondmaal obtainrunken hebben. Naast historische gebouwen zijn er vele spannende musea en parken in deze stad. Bijvoorbeeld, de Ciudad de las Artes y de las Ciencias, de stad van kunst en Wetenschappen. Musea en tuinen, die zijn gebouwd op de voormalige rivierbedding van de Turia verborgen achter deze naam. Naast een 3D bioscoop, waar bijvoorbeeld de grootste aquarium gevestigd in Europa, de L'oceanografic. Ook, in aanvulling op de bezienswaardigheden, men zou willen ontspannen op vakantie. Dit is het beste op Sol y Playa, zoals het Spaanse volk zeggen: voor zon en strand. De Costa de deze stad is één van de meest populaire kustgebieden van Spanje. Daar vindt u een geschikt strand, waar u kunt genieten van de zon voor een paar uur. Verken de kust, klik vervolgens op het strand van de dag te besteden ze beste als met de auto van deze stad van vele toeristen.

Afhaaladres

Adres:

Valencia, 46940

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Valencia Airport Autonoleggio Aeroporto di Valencia Alquiler Coches Aeropuerto de Valencia Location Voiture L'aéroport de Valence Aluguer de Automóveis Aeroporto de Valência Autoverhuur Valencia Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.