Autoverhuur Ibiza Luchthaven
Ibiza, 07817 (Spanje)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Ibiza Luchthaven

Ibiza is het eiland van contrasten. Veel jonge mensen vliegen naar het eiland in de Middellandse Zee, om over te slaan er geen partij. Tegelijkertijd is ook een ideale bestemming voor degenen die willen maken een rustige vakantie. Tussen de dennenbossen en bergen, kan de stress van alledag snel vergeten. Veel gezinnen nemen een reis met de auto in Ibiza omdat staat bekend om zijn zachte zandstranden en de kristalheldere zee. Met een huurauto in Ibiza, kunnen toeristen ook zelfstandig het eiland verkennen op uw eigen. De stranden van Ibiza is een van de mooiste in de Middellandse Zee.

Rent a car op de luchthaven van Ibiza

Het eiland ligt ongeveer 90 km van het vasteland van Spanje, Barcelona, zijn er bijna 300 kilometer. Ibiza is het derde grootste eiland van de Balearen, waaronder ook het eiland Mallorca. Samen met Formentera en sommige onbewoonde eilandjes vormt Ibiza ook het eiland deze stad. De vlucht van Dusseldorf duurt net onder twee uur. Autoverhuur in de luchthaven van deze stad kunt u alle grotere en kleinere huurauto vinden. Alle vliegtuigen de landing op de luchthaven van deze stad-stad, die ongeveer acht kilometer ten oosten van de stad is. Invoert die bezocht deze stad met de auto, het eiland van de luchthaven een korte tijd op bijna elk punt. deze stad heeft veel bezienswaardigheden. Een van de meest bekende is de baai van Cala D'hort. De afgelegen baai de rots eiland gelegen in Vedra - een zeer populaire motief voor briefkaarten er. De schilderachtige stranden van Pou des Lleó moeten raadplegen die één dag op het strand wil doorbrengen. Er is meestal weinig gaande is. Strandliefhebbers kunnen zoeken naar de meest mooie Felckchen met een huurauto in deze stad. Zo loont een auto huur in deze stad.

Ervaring in de auto huren deze stad

Om de ervaring van de levensstijl van het eiland, verblijven veel toeristen tijdens hun reis in het hotel, maar in een juiste Spaanse Finca op deze stad. Daar kunt u 's avonds alleen op het terras zitten, drink een glas wijn en de zonsondergang bewonderen. Met het huren van een auto in deze stad, blijven toeristen niettemin flexibel zelfs als ze in een afgelegen, vreedzame Finca in het midden van het eiland leven. Als u ervaren iets willen zou, kan naar deze stad stad met de auto rijden. U moet ten minste twee keer doen wanneer u op vakantie gaan in deze stad. Eenmaal op de dag in alle rust van de wandeling oude ophaalbrug Portal de ses Taules in de bovenstad Dalt Vila. Vanaf daar heeft men een prachtig uitzicht op de vissers kwartaal. Eens je moet rijden, maar ook in de avond naar deze stad stad, als veel via de loting mensen, genieten van een drankje en plezier hebben. Ontdek in de Autohuur deze stad en vinden van de beste deal met onze gratis prijs.

Afhaaladres

Adres:

Ibiza, 07817

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Ibiza Airport Autonoleggio Aeroporto di Ibiza Alquiler Coches El aeropuerto de Ibiza Location Voiture L'aéroport d'Ibiza Aluguer de Automóveis Aeroporto de Ibiza Autoverhuur Ibiza Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.