Autoverhuur Luchthaven van Menorca
Aeropuerto De Menorca, Menorca (Spanje)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Luchthaven van Menorca

Menorca is één van het Spaanse eiland van de Balearen en ligt slechts een paar kilometer ten noordoosten van het vakantie eiland Mallorca. U is 50 km in lengte en 18 in breedte. Op het eiland vindt u de gemakkelijkste manier op het vliegtuig. De luchthaven is gelegen in het zuiden van de hoofdstad van Mao. Schilderachtige, Menorca heeft veel te bieden. Ruige bergen, waardoor een unieke look van het eiland door het noorden. In het zuiden vindt u lange stranden, met name het aantrekken van toeristen omwille van de fijne zand en idyllische Palmbossen. Ontdek Menorca en haar vele verschillende gezichten in de auto.

Met de auto in Menorca naar Cala'n Bosch

Door Menorca rijden in de auto en geniet van de stad van Cala'n Bosch, in de witte jachten in de haven anker. Boek een tour van de zee op een van deze jachten en ervaar het stijgende water op de boeg van een motorboot. Biedt kunnen na Cala n Bosch ontspannen wandeling rond een kleine winkelstraat, over wie u en zoek naar souvenirs voor je geliefde.

Als u uw auto door Menorca van naar Oosten rijdt, krijgt u om te weten de unieke baaien en afgelegen stranden van de South coast. Hier, kunt u pauzeren op een tijd, en zelf te gooien in de golven van de Middellandse Zee. Leren kennen Menorca en het onbeschrijfelijke gevoel van vrijheid in de auto, dat je op dit eiland inademt.

In de Autohuur Menorca

Is de hoofdstad van Mao, zoals bepaald in de 18e eeuw door de Engelsen naar het oosten van Menorca. In de stad, die een commandant van de Carthagers heet, is een stadspoort van de vijftiende eeuw, beschouwd als het enige overblijfsel van de stadsmuren. In ieder geval, moet u bepalen met uw huurauto in Menorca tot de groenten en vis markt van de stad. Daar, schreeuwen verkoper ravotten in het weekend en interesse toeristen en u hebben een uniek uitzicht over de idyllische haven van Mao's. U ziet het zelfs van dichtbij. Omdat hij was al in de Middeleeuwen als een veilige haven en de Spaanse vloot gehuisvest is dat waarom voor eeuwen. Vandaag, het is waard om uit te voeren in de verschillende restaurants bereiden heerlijke zeevruchten en vis voor u vooral aan de promenade langs.

Als u a car in Menorca rent, moet dan u verkennen ook de noordkust. Hier een leisteen kust, waarvan stenen stijgt er een witte vuurtoren in de hemel voor u klaar op het GLB de Favàritx. Menorca in de auto te verkennen en te leren kennen de resterende kust in het noorden. Uw oog kan er, kleine heuvels, die hier en als bomen in de hemel uitstijgen zien. In de stad van Cala Morell, kunt u dwalen door donkere graven en griezelig grotten en bewonder de kale stenen muren in het schemerige licht. Bezoek aan het einde van uw reizen via Menorca in de auto, de stad van Mahon, waar kom je over kerken uit de tijd van de Moren. De voormalige hoofdstad van het eiland zal u wees zo goed met hun smalle straatjes en de kleine balkons op de eerste poging.

Afhaaladres

Adres:

Aeropuerto De Menorca, Menorca

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Menorca Airport Autonoleggio Aeroporto di Menorca Alquiler Coches Aeropuerto de Menorca Location Voiture Aéroport de Menorca Aluguer de Automóveis Aeroporto Menorca Autoverhuur Luchthaven van Menorca 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.