Autoverhuur Lamezia Terme Luchthaven
Lamezia Terme, 88046 (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Lamezia Terme Luchthaven

De stad die Lamezia in 1968 Terme opgericht is een fusie van de Calabrische steden van Nicastro, Sambiase en Sant'Eufemia. Aan de voet van het gebergte Reventino, dit idyllische dorp lopen uit de 15e eeuw en hebben hun eigen Zuid Italiaanse charme.

Het centrum van de stad van Lamezia Terme is een historische site en u betoveren met zijn talrijke warmwaterbronnen en bronnen al de oude Romeinen, die vaak kwam vanwege van ziekten zoals reuma en artritis naar Lamezia Terme. Vandaag vindt u deze onderwerpen in de Sambiase. District Nicastro imponeert met haar landmark, de kathedraal van Lamezia Terme.

Krijgen naar Lamezia Terme

De stad van Lamezia Terme met ongeveer 70.000 inwoners is gelegen aan de voet van de laars van Italië in de regio Calabrië. Bereikbaar per vliegtuig via de internationale luchthaven van Lamezia Terme Lamezia Terme (SUF). Goedkope luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, Germanwings, Air Berlin controle naar de luchthaven van deze stad met een reistijd van ongeveer twee en een half uur.

Verkennen van deze stad, via autoverhuur Catanzaro

Met de auto van deze stad van de prachtige Catanzaro kunt verkennen. Catanzaro is de hoofdstad en een attractie van Calabrië en werd gesticht in de 9e eeuw door de Byzantijnse monniken. De levende is ingesloten in een mooi heuvelachtig landschap achter de Golf van Squillace, en cultureel rijke stad een ideale uitvalsbasis voor ontspannen wandelingen.

Catanzaro Marina en Sellia Marina laden de badplaatsen om te ontspannen en te zonnebaden. De middeleeuwse dorpen van Cropani en Squillace bieden cultuur en het platform voor alle liefhebbers van kunst.

De overblijfselen van de imposante basiliek van Roccelletta zijn uit de 11e eeuw, ook de kerk van Santa Maria della Roccella genoemd del Vescovo di Squillace in Catanzaro Marina. Hier, kunt u genieten van Arabische, Norman en Byzantijnse stijlelementen in hetzelfde gebouw.

Het klooster van Corazzo ten noorden van deze stad is een voormalige cisterciënzerklooster. Het is gelegen op Castagna in de Sila Piccola, in de buurt van de rivier Corace. Het klooster van Corazzo 1060 was als een benedictijnenabdij door de graaf van Martirano opgericht en is vandaag een bezienswaardigheid van de Italiaanse regio Calabrië.

Zon liefhebbers zal gecharmeerd zijn door de kristalheldere zee van Calabrië. deze stad is gelegen in de buurt van vele idyllische stranden en verborgen baaien.

De veelzijdige in en rond deze stad maakt een heerlijk veelzijdige ervaring, stilstaan bij de van de diepe indrukken kunt u lang verleden elke vakantie. Geniet van een reis van hun uitgangspunt in deze stad uit.

Afhaaladres

Adres:

Lamezia Terme, 88046

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Lamezia Terme Airport Autonoleggio Aeroporto di Lamezia Terme Alquiler Coches Aeropuerto de Lamezia Terme Location Voiture Aéroport de Lamezia Terme Aluguer de Automóveis Aeroporto de Lamezia Terme Autoverhuur Lamezia Terme Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.