Autoverhuur Verona Luchthaven
Sommacampagna, 37066 (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Verona Luchthaven

Verona is een plaats (town) in de Noord-Italië. Het is gelegen in de omgeving van het Gardameer en niet ver van Venetië, dat is de reden waarom de stad een populaire bestemming voor toeristen is. Het is gelegen aan de uitlaat van de zogenaamde regel van brander in het Po-dal. De middeleeuwse oude stad Verona is een van de world heritage site onlangs en biedt een scala aan interessante bezienswaardigheden. De dichtstbijzijnde luchthaven van Verona is Valerio Cattulo luchthaven. Het bevindt zich 12 km ten zuidoosten van de stad. Op deze luchthaven land alle low-cost maatschappijenlijst uit Duitsland naar Verona. Met een goedkope auto rijden toeristen hiervandaan snel en eenvoudig naar hun hotel in het resort. Ook biedt de mogelijkheid van Wenen van degenen die neem liever de trein, om te gaan met de nachttrein naar Verona. Het beroemdste monument in Verona is de oude arena. De grote amfitheater werd gebouwd op hetzelfde moment met het Colosseum in Rome, en getuigt van de enorme vaardigheid van de oude Romeinen. Het Grand Opera Festival worden hier gehouden elke zomer. Dan, sterren komen naar Verona van over de hele wereld. Interessant zijn ook de boog van triomf "arco dei gavi" en de "Porta dei Borsari". De oude drie verdiepingen poort staat op de oude Romeinse weg, en is de best bewaarde structuur uit de Romeinse periode in deze stad na de arena. Het historische centrum van deze stad moet waarschijnlijk een paradijs voor liefhebbers van oude gebouwen. Het kasteel van Castelvecchio met zijn brug zijn Castelvecchio brug, die over de rivier de Adige, magneet voor toeristen uit vele landen leidt. Even interessant, is de Piazza del erfgoed, het marktplein van de oude Republiek deze stad. Vanaf hier is het niet ver naar de meest beroemde balkon van de literaire geschiedenis van het huis van Julia (Casa di Giulietta) van Shakespeare "Romeo en Juliet".

Ook zijn de deze stad kathedraal van Santa Maria Matricolare en de vele andere religieuze gebouwen in deze stad een bezoek waard. Of hoe over een bezoek aan het Museum? De "Museo Lapidario Maffaiano", een van de oudste archeologische musea in Europa, of het "Museo Archeologico" thuis om waardevolle kunst te schatten van vroeger. Wie is in deze stad op zoek naar leuke kroegen en cafés, moet gaan in de Birreria campus in de buurt van de Universiteit, een rustiek, gezellig student Pub. De "M27" is een jonge, moderne Café en cocktail bar in de Via Mazzini.

Afhaaladres

Adres:

Sommacampagna, 37066

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Verona Airport Autonoleggio Aeroporto di Verona Alquiler Coches El aeropuerto de Verona Location Voiture Aéroport de Vérone Aluguer de Automóveis Verona Aeroporto Autoverhuur Verona Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.