Autoverhuur Genua Luchthaven
Genova, 16154 (Italië)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Genua Luchthaven

De haven stad Genua is gelegen tussen de hoge bergen van de Apennijnen en de Middellandse Zee in het noordwesten van Italië in de buurt van de grens met Frankrijk.

De oude stad door de zee, de geboorteplaats van Christopher Columbus, wordt gekenmerkt door het contrast van moderne stad en de oude straten van de kronkelige oude stad en de slaperige dorpjes in het achterland.

Belangrijkste attractie van Genua is naast de haven, een van de grootste en belangrijkste van Italië, de oude stad met zijn vele prachtige gebouwen van de Renaissance en de barok: is in grote delen vermeld en is een UNESCO World Heritage site.

Boek een huurauto bij aankomst naar Genua

Genua heeft twee grote treinstations en is gemakkelijk bereikbaar met de trein. Die concurreert zijn reis met het vliegtuig naar Genua, landt Cristoforo Colombo op de luchthaven Aeroporto di Genova Sestri.

De luchthaven is gelegen, de op locatie, ongeveer zeven tot negen kilometer van de stad centrum. De vlucht duurt uit Duitsland naar Genua ongeveer een en een half uur. Ook low-cost control op de luchthaven van Genua.

Met de auto is deze stad Center, de geboekte hotel of appartement, loopafstand van het hotel.

Verkennen met de auto huren deze stad en omgeving

Met name het oude deel van deze stad is een bezoek waard. De pittoreske oude stad van Genova Centro Storico rond de kathedraal van San Lorenzo met zijn talrijke gerestaureerde gebouwen is een van de grootste en het platform ontwikkeld in Europa.

Een van de belangrijkste bezienswaardigheden is het huis in de buurt van de poort van de middeleeuwse stad, Porta SOPRANA, waar de ontdekker van Amerika, Christopher Columbus, zag het licht van de wereld naar 1451. In het centrum van de stad, een monument opgericht voor hem. deze stad is de oude, over 75 M hoge vuurtoren op een heuvel in de oude haven.

U kunt de oude binnenstad met een wandeling te lopen tijdens een vakantie in deze stad uitgebreid verkennen. Winkelen in het Italiaans staat hier is vrij groot. De vele grotere en kleinere winkels zijn geïntegreerd in het historische gebouw en bieden Italiaanse ambachten en goedkope Italiaanse keuken schoenen, handtassen en ontwerpermanier.

In de oude haven, de Porto Antico, kunt u ontspannen terwijl een espresso in een van de leuke cafés of bezoek het in deze stad grootste aquarium in Europa.

deze stad is ideaal als een locatie voor het nemen van een excursie in het achterland of een rondleiding door de omliggende omgeving. Het is met name aantrekkelijk voor rijden langs de Ligurische Rivièra, in zuidoostelijke richting in de pittoreske kust in de buurt La Spezia of van de tegenovergestelde lijn in richting zuidwesten naar Ventimiglia van deze stad uit de auto.

Afhaaladres

Adres:

Genova, 16154

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Genoa Airport Autonoleggio Aeroporto di Genova Alquiler Coches Génova Aeropuerto Location Voiture Aéroport de Gênes Aluguer de Automóveis Génova Aeroporto Autoverhuur Genua Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2022 Absolute Car Hire, all rights reserved.