Autoverhuur Vigo Luchthaven
Avda. Del Aeropuerto S/n, Vigo, 36318 (Spanje)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Vigo Luchthaven

Vigo, een stad in het noordwesten van Spanje, ligt in de provincie en autonome gemeenschap Galicië.

De stad is de grootste stad van Galicië met in totaal 420.672 inwoners, met inbegrip van de voorsteden. Als een universiteitsstad aan de Atlantische Oceaan is Vigo een zeer populaire toeristische bestemming.

Na Vigo boek een huurauto wanneer u aankomt

Peinador luchthaven is de dichtstbijzijnde gel genen, met de Frankfurt Luchthaven van ongeveer twee uur na Peinador van Volo. De stad centrum van Vigo ligt op ongeveer 13 kilometer van de luchthaven.

Is de mogelijkheid om een auto Vigo tegen een betaalbare prijs te huren op de luchthaven. Dus men kan in alle rust en zonder stress Ga naar het hotel, appartement of de Finca in Vigo met de auto.

Geniet van attracties in Vigo

deze stad heeft te bieden vele onvergetelijke attracties en bezienswaardigheden, zoals bijvoorbeeld drie offshore eilanden (Islas CIES), twee van die met een veerboot te bereiken zijn. Om naar het derde eiland, waarop een beschermd gebied met ongerepte stranden is, moet u een privé boot.

Er is ook een zeer mooie oude stad, waarin onder andere een oude vissers kwartaal en de haven zijn, die zijn een bezoek waard in ieder geval in deze stad. Er is ook de enige dierentuin van Galicië, die is gevestigd op een 240 meter hoge berg en bezit ongeveer 600 dieren in deze stad. Dus, de dierentuin is een populaire attractie voor jong en oud. Een andere attractie is de Castro, een oud fort, dat is gedeeltelijk bewaard gebleven en is de moeite waard een reis.

Elke vakantie is ook een reis naar het strand, het grootste strand van de stad Playa de Samil wordt. Er zijn langs vele cafés, restaurants en nachtclubs op het strand. De vele pittoreske straatjes met vele winkels zijn een andere attractie.

Met een auto, kunnen ze ontdekken deze stad en ook het omliggende gebied op uw eigen. Het is de moeite waard een reis naar Santiago de Compostela, (85 km van deze stad), de hoofdstad van Galicië, te nemen. Santiago de Compostela is de manier van Saint James en een belangrijk bedevaartsoord locatie. De hele oude stad met zijn kathedraal en de pelgrimsroute werd door UNESCO aangewezen als world heritage site.

Ook, een reis naar Viana do Castelo (93 km van deze stad) wordt sterk aanbevolen. Viana de Castelo is gelegen in het noordwesten van Portugal, waar er ook veel is te ontdekken: vele monumenten en kerken, en ook een prachtig strand waar u kunt genieten van de zee.

Op de kaart, kunt u zelfs meer plaatsen naar deze stad rond, u kunt een bezoek brengen tijdens een vakantie in deze stad. Alle zijn gemakkelijk te bereiken met een huurauto van deze stad.

Afhaaladres

Adres:

Avda. Del Aeropuerto S/n, Vigo, 36318

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Vigo Airport Autonoleggio Vigo Aeroporto Alquiler Coches Aeropuerto de Vigo Location Voiture Aéroport de Vigo Aluguer de Automóveis Aeroporto de Vigo Autoverhuur Vigo Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2023 Absolute Car Hire, all rights reserved.