Autoverhuur Jerez Luchthaven
Gps 36.751200, -6.064500, Jerez De La Frontera, Jerez De La Frontera, 11401 (Spanje)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Jerez Luchthaven

Jerez de la Frontera is een plaats (town) in Spanje. Het behoort tot de regio Andalusië met een oppervlakte en is gelegen in de buurt van de Costa de Luz. Jerez de la Frontera is bekend als de geboorteplaats van sherry, Jerez hier genoemd in Spanje. De formule "Circuito Permanente de Jerez" werd ook gehouden voor vele jaren. De internationale luchthaven van Jerez de la Frontera heet "La parra" en is gelegen op ongeveer 25 minuten met de auto vanaf het centrum van de stad. Terug naar plaatst de korte afstand tot het centrum van de stad, huren veel toeristen op de luchthaven een auto. Sinds ook het pakket in past en om een stress-vrij naar het hotel in Jerez de la Frontera. Een bijzondere attractie van de stad Jerez de la Frontera is de grote kathedraal. Het dateert uit de zeventiende eeuw en combineert gotiek, barok en neo-klassieke stijlelementen in hun ontwerp. De eerste steen werd gelegd in het jaar 1695, 1778 die de bouw werd voltooid. De kathedraal werd kerk van de voormalige Salvador gebouwd op de fundamenten van de grootste moskee van deze stad de la Frontera, en over de resten. Het heeft vijf beuken, die is geïnvesteerd in grensoverschrijdende vorm.

Een ander interessant gebouw in deze stad de la Frontera is de kerk "cartuja de nuestra señora de la Defension" met een ingang met netjes gesneden fresco's. Ook, de stad van deze stad de la Frontera is een bezoek waard. Hier wordt het "Bodega" genoemd. Niet te vergeten ook de grote toren "alcázar", waar u kunt genieten van het uitzicht op de stad. Het gerenommeerde dance festival "Festival de deze stad" neemt elk jaar gehouden in eind februari. Hier, in kleurrijke kostuums en jurken is Flamenco obtainanzt. Midden van mei de stad hosts "Feria del caballo" deze stad de la Frontera de grote paardrijden en paard Festival. Ook de Koninklijke Andalusische manege ligt in deze stad de la Frontera. Hier, wordt de klassieke horsemanship gedoceerd aan de Andalusische paarden vandaag. Naar de agenda van evenementen omvatten ook de vele herfst festivals "fiestas de Otoño" in September. De naam blijkt iets over de geschiedenis van de deze stad de la Frontera. "De la Frontera" heet in het Engels "aan de grens" en weet uit de regio als een lang bevochten gebied tussen de Moren en christenen.

Afhaaladres

Adres:

Gps 36.751200, -6.064500, Jerez De La Frontera, Jerez De La Frontera, 11401

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Jerez Airport Autonoleggio Aeroporto di Jerez Alquiler Coches Aeropuerto de Jerez Location Voiture Aéroport de Jerez Aluguer de Automóveis Aeroporto de Jerez Autoverhuur Jerez Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.