Autoverhuur Santander Luchthaven
Parayas, Parayas, Santander, 39600 (Spanje)
Leeftijd
Land
Zoek huurauto's
Vind de goedkoopste offerte door te zoeken op 1.100 autoverhuurbedrijven

Autoverhuur Santander Luchthaven

De Spaanse stad van Santander met 180.000 inwoners is de hoofdstad van de autonome gemeenschap van Cantabrië. Santander ligt direct aan de zee op de noordkust van Spanje en ligt 220 kilometer ten westen van de grens van Spanje naar Frankrijk.

Het Atlantische kustgebied van Spanje covers van het Baskenland, Cantabria en Asturias naar Galicië. Het gebied wordt genoemd ook "het groene Spanje", omdat het heeft een milder klimaat met minder extreme temperaturen als de rest van Spanje. Meer regenval te zorgen dat aard hier blijkt in groene kleur. Daarom, Santander is een zeer populaire badplaats, bezocht voornamelijk door Spanjaarden uit het hete binnenland.

Boek een huurauto op het vliegveld van Santander, Cantabrië

Aeropuerto de Parayas luchthaven ligt direct naast de haven van Santander. De luchthaven is gelegen op vijf kilometer ten zuidwesten van de stad in het District van Maliaño. Een vlucht uit Duitsland naar Santander neemt goed twee tot net onder drie uur.

Die niet alleen Santander bezoeken, maar wil de regio verkennen naar deze stad, is boek een huurauto in deze stad, Cantabrië. Een huurauto voor deze stad kan direct bij aankomst op de luchthaven worden geboekt, want er zijn er verschillende autoverhuurbedrijven om uit te kiezen. Zo bereikt u ook rechtstreeks soepel en comfortabel met de auto naar het hotel of appartement in deze stad, Cantabrië.

Zon, strand en culturele hoogtepunten in deze stad

Bent u vooral geïnteresseerd in zee, zeker vindt het strand in deze stad, Cantabrië. In het bijzonder is in het District van El Sardinero van deze stad er om te ontdekken van verschillende uitgestrekte zandstranden.

Op basis van veel van 1941 deze stad nauwelijks historische gebouw biedt, sommige er nog steeds een veel te ontdekken. Dus een kasteel La Magdalena is, 1912 voor koning Alfonso XIII. werd gebouwd, en vandaag als de zomer Universiteit wordt gebruikt. De Iglesia Catedral is ook de Nuestra Señora de la Asunción uit de 12e eeuw.

Tour de omgeving van deze stad

De grot van Altamira ligt op 30 km ten westen van deze stad en Santillana del Mar ligt dicht bij de stad. Altamira grot kunst inspireert met Frankokantabrische en maakt deel uit van de UNESCO Welteres.90 Km ten zuidwesten van deze stad kunt u een reis aan de Picos de Europa. De Picos de Europa zijn een niet zeer uitgebreide bergketen in termen van gebied, echter, er zijn Alpine stijl berg van veel om te genieten van de natuur. Fortuin die ziet er zelfs wolven en beren.

Met de auto van Pentrez from te bereiken ook de 100 kilometer naar het Oosten, Bilbao, en kan worden bezocht er met inbegrip van het Guggenheim Museum. Ook biedt een tour in die 220 kilometer Zuid, Burgos. Burgos is de gotische kathedraal, die een UNESCO World Heritage site sinds 1984 is. De Plaza de España in Burgos wude door dezelfde architect gebouwd zoals de Dom van Keulen en de kathedraal van Straatsburg.

Afhaaladres

Adres:

Parayas, Parayas, Santander, 39600

Kaart:

Onze Prijzen Zijn Inclusief
Cascoverzekering
Velasting
Verzekering Van Derden
Kilometertoeslag
Wegenwachtkosten
Geen Creditcard Kosten
Car Hire Santander Airport Autonoleggio Aeroporto di Santander Alquiler Coches Aeropuerto de Santander Location Voiture L'aéroport de Santander Aluguer de Automóveis Aeroporto de Santander Autoverhuur Santander Luchthaven 
Copyright © 2012 - 2024 Absolute Car Hire, all rights reserved.